СТАРА СХЕМА: Измамиха семейство с над 6 бона за почивка в Гърция

Крими

СТАРА СХЕМА: Измамиха семейство с над 6 бона за почивка в Гърция

22633
на 10.09.2024
СТАРА СХЕМА: Измамиха семейство с над 6 бона за почивка в Гърция
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Шестчленно семейство от Кърджали плати 6 500 лева за едноседмична почивка в луксозна вила на остров Закинтос в Гърция, но се оказа измама. Семейството намира офертата в интернет. Обявата гласи: Цяла вила - 380 кв.м., 5 легла - 4 спални и една всекидневна, 5 бани. На 1,3 километра от центъра , 200 метра от плажа.

препоръчано

Последвала е кореспонденция през WhatsApp. Следва регистрация чрез сайт и плащане. Компанията отказва да приеме плащане от друг сайт за резервации с мотива, че им удържали комисионни в размер на 15%, а TripAdvisor - само 7%.

Платена е сумата от 3228 евро - 1000 евро за депозит и 2295 за резервацията, но с 67 евро отстъпка, разказва "24Родопи“.

Какво е учудването на семейството, когато отива на посоченото място, но се оказва, че такава голяма вила с 4 спални не съществува, а има една малка вила с една спалня, която вече е заета от гости.

При пристигане на посоченото в офертата място, нашенците още от пътя от височинката забелязват плуващи в басейна и реагират: "Тези непознати в нашия басейн ли се къпят?". 

Собственикът обяснил, че компанията, направила резервацията, е фантом, а преди това още 2 семейства, от които едното от Германия, били измамени по същия начин.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 50
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК