Стартът на Антон Хекимян: Арменците са часовникари или златари, вече и тв водещи

ЧАС ПИК

Стартът на Антон Хекимян: Арменците са часовникари или златари, вече и тв водещи

20491
на 19.10.2013
Стартът на Антон Хекимян: Арменците са часовникари или златари, вече и тв водещи

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Усмихнат и леко притеснен беше Антон Хекимян в старта на "Тази сутрин" по Би Ти Ви. Изборът именно той да замести излязлата в майчинство Лора Крумова може да излезе сполучлив.

препоръчано

Положителната нагласа и чувството за хумор на Хекимян са една от отличителните му черти. В открит разговор с омбудсмана на Републиката и знаейки какви са темите, които трябва да дискутират, за политиката и състоянието на държавата в момента,  Антон Хекимян помоли Константин Пенчев да започне разговора с  любимия си виц.

„Каква е разликата между арменския поп и омбудсмана?“, попита Пенчев и сам си отговори: „Че омбудстманът може и да не е арменец“. И продължи: „Омбудсманът ще се превърне в голям кошмар, ако някоя институция се опита да погази правата на хората“. Не се разбра това продължение на вица ли е.

Арменската тема беше водеща и в репортажа за единствения арменец миньор у нас. Тв водещият Антон Хекимян го откри в родопското градче Лъки. Саркис Кешишян е блъскал в оловно-цинковата мина по времето на соца. Взимал 600 лева, когато кило кренвирши били 1.70 лв., а захарта 70 ст., отбеляза мотивацията си да стане миньор Саркис. След пенсионирането си той все пак станал златар.

"Арменците традиционно са часовникари или златари", подчерта Саркис. От днес можем да кажем - и тв водещи. 

 

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 32
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК