Старци дадоха близо 20 бона на ало измамници

Региони

Старци дадоха близо 20 бона на ало измамници

7343
на 03.07.2015
Старци дадоха близо 20 бона на ало измамници
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Ало измамници са успели да отмъкнат сумата от 3 080 евро и 12 787 лева от двама възрастни съпрузи в бургаския квартал Ветрен, съобщиха от полицията. Измамата е станала по познатата схема за пострадал роднина.

препоръчано

71-годишният пенсионер и 67-годишната му съпруга били в дома си, когато се позвънило на домашния им телефон. Мъжки глас, представил се за професор, им казал, че техен близък роднина е пострадал при токов удар и в момента се нуждае от животоспасяващо лечение. Сумата, която семейството трябвало да предаде на непознатия мъж, била 3 080 евро и 12 787 лева, пише topnovini.bg.

Притеснените пенсионери изтеглили веднага парите от различни банки, като според уговорката с мнимия професор ги предали на два пъти. Първият път се срещнали с измамника до паметника „Альоша” в центъра на Бургас, а вторият на спирката на Новата поща.

Малко по-късно семейството разбрало, че е станало жертва на поредната телефонна измама.

Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление – Бургас.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 13
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК