BG EN

Стерилизиран зелен фасул

Рецептите на деня

Стерилизиран зелен фасул

147867
на 26.10.2012
Стерилизиран зелен фасул
Необходими продукти: зелен фасул сол Начин на приготвяне: Фасулът се измива, отрязват се връхчетата и се изчиства ликото (ако има такова). Бланшира се във вряща подсолена вода - 1 с.л. сол на 1 л вода за 5-6 минути. Щом фасулът омекне, се охлажда добре в студена вода, отцежда се и се насипва в буркани. Залива се с гореща, подсолена на вкус вода. Бурканите се затварят и се стерилизират за 90 минути от кипването на водата.
препоръчано
Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната сряда на ноември: Парите са възможни за Овена и Близнаците, Ракът дразни САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната сряда на ноември: Парите са възможни за Овена и Близнаците, Ракът дразни
ПИК TV x
Криминалният психолог Росен Йорданов с ЕКСКЛУЗИВЕН КОМЕНТАР ПРЕД ПИК TV: Шмекерите Петков и Василев отдавна са скъсали с реалността (ВИДЕО) Криминалният психолог Росен Йорданов с ЕКСКЛУЗИВЕН КОМЕНТАР ПРЕД ПИК TV: Шмекерите Петков и Василев отдавна са скъсали с реалността (ВИДЕО)
ново
Днес: 22
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК