Стефан Илчев за Ваня Костова: Настръхвах заради нейния ангелския глас, душата й ще озарява Небесното царство

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Стефан Илчев за Ваня Костова: Настръхвах заради нейния ангелския глас, душата й ще озарява Небесното царство

5495
на 07.05.2021
Стефан Илчев за Ваня Костова: Настръхвах заради нейния ангелския глас, душата й ще озарява Небесното царство
Автор:   ПИК

Загубихме един от най-големите и красиви ангелски гласове на България. Такива певици като Ваня Костова рядко се раждат и затова загубата за българската музика е много голяма. Това каза пред Нова телевизия певецът от Бургас Стефан Илчев.

препоръчано

„Имал съм честта да бъда заедно с нея на една сцена. Това е глас, който ще помним винаги. Нейната музика ще остане завинаги с нас“, добави той.

„Никога няма да забравя как на един концерт спря тока в Летния театър, а тя махна микрофона от ръката си и огласи пространството с Божествения си глас. Няма да забравя тази емоция, която носи с гласа си“, заяви Илчев.

„Имам много приятни спомени от „Бургас и морето“, когато сме се засичали. Моята любима песен на Ваня, която не е от най-популярните й, е „Ах, как можах да те пусна“ по музика на Стефан Димитров. Дори да не слушам с години, в момента, в който я чуя, настръхвам и очите ми се пълнят винаги със сълзи“, сподели той.

„Не знам ще успеем да пуснем Ваня Костова, но нека душата й да озарява Небесното царство. Нейната музика ще остане завинаги с нас“, каза още певецът.

„С мъжа ми не можем да свикнем с мисълта, че Ваня я няма. Тя имаше един от най-вълшебните и разпознаваеми гласове. Българската музика изгуби много. Ваня имаше страхотно чувство за хумор, умееше да обединява хората”, сподели пък Мими Иванова.

Тя разказа един от спомените й с Ваня, който винаги ще помни.

„Имахме мероприятие през едно далечно лято. То се провеждаше на една поляна пред един хотел. Имаше шатри, светеха фенери. Тъкмо започна програмата и токът спря. Ваня се беше сетила да вземе свещи. Мина над час и решихме да си тръгнем. Качвайки си в колите чухме, че някой пее. Пееше Ваня. Тя беше забавлявала хората сама в тъмното цял час”, разказа Мими Иванова.

„Настръхвам в момента. Това може да направи само Ваня“, добави певицата.

Музикантът Развигор Попов сподели, че ще запомни Ваня Костова като душата на компанията.

„Тя обичаше да събира хора, да ги забавлява. Тя имаше много добро чувство за хумор. Умееше да разказва вицове и интересни истории. Когато запееше, всички пеехме с нея“, каза още той.

 

 

 

Сподели:
Бомба x
ПРЕДИ ПЛАЖА: Ето я формулата за бързо премахване на мазнините по корема ПРЕДИ ПЛАЖА: Ето я формулата за бързо премахване на мазнините по корема
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Столичен бохем посегна към богаството на Фатик - ето кой се кани да отведе до олтара наследницата на митичния крими бос САМО В ПИК TV: Столичен бохем посегна към богаството на Фатик - ето кой се кани да отведе до олтара наследницата на митичния крими бос
ново
Днес: 158
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това