Стивън Сънди: Конкуренцията в ЦСКА е все по-сериозна

Футбол

Стивън Сънди: Конкуренцията в ЦСКА е все по-сериозна

4922
на 06.02.2015
Стивън Сънди: Конкуренцията в ЦСКА е все по-сериозна
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Халфът на ЦСКА Стивън Сънди смята, че конкуренцията в отбора става все по-сериозна. Той разкри интересни неща от детството си и от решението си да стане футболист. Освен това нигериецът заяви, че към този момент не желае да си тръгва от "Армията" и иска да стане шампион с ЦСКА. "Животът в България ми харесва, защото хората са приятелски настроени и ме подкрепят. Искам да завършим сезона така, както го започнахме. За мен най-важното е да станем шампиони. Всеки има своите лични и отборни цели, но аз си поставям тази - да сме на върха", каза Сънди. "Още от съвсем малко дете си мечтаех да стана футболист и това стана реалност. В началото родителите ми не бяха съгласни, но после омекнаха и приеха решението ми", добъви нигериецът. По-рано през зимата интерес към него имаше от германски отбор, но в крайна сметка той остана на "Армията". "Знам, че клуб от Германия ме следеше, но нямам особено желание да напускам ЦСКА. Ще се радвам да изпълня договора си". Относно конкуренцията в състава, той заяви: "В отбора са събрани доста добри и равностойни футболисти и никой не може да бъде спокоен за титулярното си място. Конкуренцията в ЦСКА става все по-солидна", сподели халфът, пред "Тема Спорт".


препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 25
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК