СТИХИЯ: Изгоря склад за мебели в Пловдив

Инциденти

СТИХИЯ: Изгоря склад за мебели в Пловдив

6665
на 24.12.2021
СТИХИЯ: Изгоря склад за мебели в Пловдив
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Склад за мебели е изгорял тази нощ в Пловдив. Това информираха от Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението".

препоръчано

Сигналът за инцидента е подаден в 00:44 часа. Произшествието е ликвидирано от огнеборци с 6 пожарни автомобила от пловдивската дирекция.

Унищожени са покрив в размер на 70 квадратни метра, дърводелска работилница с оборудване, готова продукция на площ около 100 квадрата и дограма.

Спасени са съседни дърводелски работилници, два микробуса и останалата част от халето около 600 квадратни метра. Няма пострадали при инцидента.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да променят отношението си към колегите, Везните да очакват конфликти с близките САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да променят отношението си към колегите, Везните да очакват конфликти с близките
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Атанас Зафиров с първи думи, след като пое БСП от Нинова (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Атанас Зафиров с първи думи, след като пое БСП от Нинова (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК