СТИХИЯ И В ХЪРВАТИЯ! Мощна буря от 190 км./ч удави туристически град

СВЕТЪТ ДНЕС

СТИХИЯ И В ХЪРВАТИЯ! Мощна буря от 190 км./ч удави туристически град

15926
на 11.09.2017
СТИХИЯ И В ХЪРВАТИЯ! Мощна буря от 190 км./ч удави туристически град
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Невиждана буря се разрази от 8.00 до 10.00 ч. (9.00 - 11.00 ч. българско време) тази сутрин над Задар, Северна Далмация, като за броени минути наводни всички подлези и превърна улиците на туристическия град в същински реки, предават хърватските медии. Според телевизия N1 градът е в хаос, спрян е градският транспорт и централните магазини са затворени заради наводнение.
Телевизията съобщава, че само за два часа валежите са надхвърлили 190 л./кв.м., като това е превишило средната норма за два месеца.
Електронното издание Dnevno твърди, че градът е в колапс, докато Indexозаглавява публикацията си "Потоп в Задар" и съобщава, че местния център 112 е затрупан с обаждания, пише "Фокус". Големи части от града са без електричество.

препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 37
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК