СТИХИЯ: Пожар лумна на метри от последните къщи в село Радомирци

Инциденти

СТИХИЯ: Пожар лумна на метри от последните къщи в село Радомирци

10214
на 23.08.2021
СТИХИЯ: Пожар лумна на метри от последните къщи в село Радомирци
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Четири екипа пожарникари се борят с пламъците между червенобрежките села Радомирци и Рупци.

препоръчано

Няма засегнати хора и домове, макар по-рано днес пламъците да бяха опасно близо до къщите в Радомирци, съобщава БНР.

Горят сухи треви, нискостеблена растителност и около 60-70 дка борова гора. След обяд успешно е овладяна ситуацията при Радомирци, но пламъците отиват към село Рупци, още от областния управител Марио Тодоров.

"Четири екипа има. Нещата са уловени около Радомирци, само че огънят отива към Рупци. От станция Мир са взели мерки, така че засега нещата горе-долу са овладени. Има опасност за някои от постройките. 50-60 декара борова гора гори и стърнища, но мисля че до края на нощта нещата ще се овладеят. Нещата са под контрол", успокои областният управител.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО И ПЪРВО В ПИК: Доведоха Ибрямов с белезници в съда! Гледат мярката му при закрити врата заради секретна информация (ВИДЕО/СНИМКИ) ИЗВЪНРЕДНО И ПЪРВО В ПИК: Доведоха Ибрямов с белезници в съда! Гледат мярката му при закрити врата заради секретна информация (ВИДЕО/СНИМКИ)
ново
Днес: 47
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК