Стихия! Смерч в Украйна вдигна във въздуха две деца

СВЕТЪТ ДНЕС

Стихия! Смерч в Украйна вдигна във въздуха две деца

10746
на 04.07.2017
Стихия! Смерч в Украйна вдигна във въздуха две деца
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

По време на ураганна буря в Черниговска област на Украйна смерч е вдигнал във въздуха две деца – на 9 и 13 години, съобщва  "Укринформ" , като се позовава на информация от кмета на населеното място, където е станал инцидента.

препоръчано

„Силният вятър вдигнал във въздуха двете деца и ги хвърлил на земята. Те се разминали само със серозни натъртвания, като са получили медицинска помощ в местната болница и са били пратени за домашно лечение“, разказва Олга Романченко.

Отбелязва се, че заради проливните дъждове, гръмотевиците и силният вятър са пострадали няколко населени пункта в региона. Много къщи са останали без покриви, има повалени дървета.

Превод и редакция: ПИК

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК