Стойчо Стоев: Чест е да водя "Левски", ако исках спокойствие, щях да си стоя вкъщи при съпругата си

Футбол

Стойчо Стоев: Чест е да водя "Левски", ако исках спокойствие, щях да си стоя вкъщи при съпругата си

11436
на 22.12.2014
Стойчо Стоев: Чест е да водя Левски, ако исках спокойствие, щях да си стоя вкъщи при съпругата си

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

На "Левски" не му приляга да няма цели. Трябва да има и те да са насочени към върховете на българския футбол. Моята цел е да направя добър отбор, който да знае как да печели и да бъде фактор. Знам къде идвам, тук медийният натиск е огромен, но това ми харесва. Предполагам, че с течение на времето ще се види, че "Левски" е на прав път. Ясно е, че за себе си имам идеи какво да променя в отбора. Трябва да съумеем да намерим необходимите футболисти. Надявам се с течение на времето да имаме и финансова стабилност. Започнал съм от най-ниските етажи на футбола. Нормално е преди три години да не съм си мислил, че ще стана шампион с Лудогорец и треньор на "Левски". За мен е чест да работя тук. За мен е този договор е показателен, че ще се работи в дългосрочна перспектива. В изминалите години "Левски" не са могли да стигнат до този връх, до който стигнах с Лудогорец. Надявам се сега да постигна същите успехи тук. Спечели ме името "Левски". Ясно е, че финансовите параметри остават в страни, съвсем различни са от тези в предишния ми отбор. Всеки си има виждания за своето развитие. Не ме е било страх да поема каквото и да било предизивкателство. Ако се притеснявам от ситуацията, ще си стоя вкъщи. С Георги Иванов стигнахме до заключение, че можем да работим в екип. Имах интерес към Владимир Гаджев, докато бях в Лудогорец. Това е първа оферта на "Левски" към мен. не ме е страх да работя. Ако исках спокойствие щях да стоя при съпругата си вкъщи", каза в първото си официално изявление като треньор на "Левски" Стоев.


препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 36
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК