Столичани бесни на метежниците: Срамота е наркомани и хомосексуалисти да блокират София! Води ги шефът на гейпарада адвокат Хаджигенов

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Столичани бесни на метежниците: Срамота е наркомани и хомосексуалисти да блокират София! Води ги шефът на гейпарада адвокат Хаджигенов

93987
на 12.08.2020
Столичани бесни на метежниците: Срамота е наркомани и хомосексуалисти да блокират София! Води ги шефът на гейпарада адвокат Хаджигенов
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Трафикът в София отново е затруднен цял ден заради блокадите на протестиращи в центъра на столицата. Тапите са сериозни, което изнервя шофьорите на превозните средства. Заради шепа метежници, нормалните жители на София не могат да стигнат до работните си места, а какво остава да свършат нещо спешно, ако им се налага.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

"Орлов мост" остава блокиран. Кръстовището там е едно от ключовите в столицата. 

Палатки има и в „Триъгълника на властта“, където също виси буквално шепа народ, също незаконно.

Шофьорите са изнервени най-вече от факта, че блокадата затруднява работата им. Дори някои водачи се подсигуриха с храна като мярка, ако задръстванията се окажат по-големи. Таксиметров шофьор пък не скри, че блокадите възпрепятстват сериозно работата му.

"Не, че ме изнервя, но това трябва да се вземат мерки. Вижте в другите държави. Леко с пръчките ги бият, с вода ги поливат. Това е срамота сега някакви наркомани и хомосексуалисти да спират движението. Защото техният адвокат Хаджигенов води всяка седмица някакви писма за еднополовите бракове и т.н. Нали той е шеф на гейпарада", изригна един от шофьорите.

Той призна, че блокадите пречат на работата му, но бе категоричен, че щом полицията е решила да бъде "любовна" към протестиращите, нека да е така. Той е очаква ескалация на напрежението.

Преобладаващите мнения бяха, че протестите може да продължат, но без да се пречи на жителите на София. Метежниците обаче не трябвало да затрудняват придвижването на онези, които ходят на работа или имат други ангажименти. 

Трафикът в София е забевен между 30 минути и час, което не се случва дори в най-натоварените месеци, съобщават пък Новини.бг.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена - ето какво вещаят звездите за всяка зодия на Лазаровден САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена - ето какво вещаят звездите за всяка зодия на Лазаровден
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК