Столичани пропищяха от ВиК течове в мазетата си

Животът днес

Столичани пропищяха от ВиК течове в мазетата си

16878
на 17.09.2024
Столичани пропищяха от ВиК течове в мазетата си
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Жилищна кооперация в София се обзаведе с „басейн". Спукан уличен водопровод от няколко дни пълни мазетата с вода. Живеещите в кооперацията са сериозно обезпокоени, че водата е подкопала и част от основите на сградата. Мъжете от семействата, живеещи на адреса, опитват да източват водата с кофи, но безуспешно.

препоръчано

„Служители на „Софийска вода” дойдоха, докараха апаратура, но не успяха да локализират проблема”, обясни пред Нова тв домоуправителят г-н Ковачев, който е и един от живеещите в сграда.

По думите му пред кооперацията имало детски кът, който от ВиК дружеството разкопали, защото предположили, че спуканата тръба е там. „Оказа се, че не е там. Сега останахме и без детски кът”, подчерта Ковачев.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО) Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 104
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК