Столтенерг: Инциденти със Су-24 трябва да се претовратяват

СВЕТЪТ ДНЕС

Столтенерг: Инциденти със Су-24 трябва да се претовратяват

3751
на 30.11.2015
Столтенерг: Инциденти със Су-24 трябва да се претовратяват
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Външните министри на страните от НАТО ще разгледат на 1-2 декември „инцидента с руския Су-24 и пътищата за възможното предотвратяване на такива инциденти в бъдеще“, заяви генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг.

препоръчано

"Ако такъв инцидент е станал, трябва да се заради хладнокръвие и спокойствие и да се направи всичко, за да се избегне ескалацията и напрежението", подчерта Столтенберг.

Оценявайки действията на Русия, генералният секретар на НАТО отбеляза, че всички страни от алианса „подкрепят суверенното право на Турция по защитата на границите си“. Столтенберг приветства също „всички контакти между Москва и Анкара, насочени към намаляване на напрежението“.

свързани новини

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК