Вход
София
Времето в София 28 o C

СТОП: Кървави заплахи отлагат „Марш за законност“ – платени агитки готвят атака срещу гражданите, подкрепящи избора на Гешев за главен прокурор и метеж!

СТОП: Кървави заплахи отлагат „Марш за законност“ – платени агитки готвят атака срещу гражданите, подкрепящи избора на Гешев за главен прокурор и метеж!

на 11.09.2019
95925
59
СТОП: Кървави заплахи отлагат „Марш за законност“ – платени агитки готвят атака срещу гражданите, подкрепящи избора на Гешев за главен прокурор и метеж!
Автор: ПИК
11.09.2019
59
95925

Кървави провокации се готвят срещу „Марш за законност“ и избора на Иван Гешев за главен прокурор.

Опити за това имаше и вчера на събитието, което събра над 3000 мирни граждани - читатели на ПИК и наши съмишленици, които сама за два дни след поканата си, се отзоваха на събитието. Провокаторите, които крещяха псувни и показваха средни пръсти на гражданите, бяха своевременно изведени от марша от полицаите, за което благодарим на МВР.

Заплахите и опитите да бъде пролята кръв и да се инсинуира бунт в държавата обаче не спират. За това предупредиха днес и вътрешният министър Младен Маринов, и депутати в парламента.

Данни за това има не само в социалните мрежи, където привърженици на протестърите срещу властта открито се заканват за метеж срещу "Марш за законност", но и в сигнала, подаден днес от Йордан Бонев до прокуратурата. Мъжът, който е бил част от въпросната групичка, сам разкрива, че са давани от 500 до 1000 лв. на всеки, който успее да се вреже в нашия марш и да пролее кръв.

Провокациите са подготвени за утрешния ден между 14 и 16 часа, когато въпросните хора се готвят да атакуват работещия по това време парламент и да се сблъскат и да пролеят кръв и на "Марш за законност" с подкрепящите кандидатурата на Иван Гешев за главен прокурор граждани. 

ПИК и отговорна медия, която винаги е призовавала за законност и ред. Затова няма да позволим "Марш за законност" да бъде превърнат в инструмент за разпалване на граждански размирици, хаос и дестабилизация в държавата. 

Призоваваме всички над 3000 граждани, които вчера ни подкрепиха, да не идват на мирното шествие днес и утре - съответно в 17 и 14 часа, за когато бях обявили, че ще се съберем отново.

Екипът на медията ни няма да става съучастник в готвения платен метеж!

"Марш за законност" е за ред и истината и няма да позволим с мръсни поръчки срещу подкрепящите ни мирни граждани да се създава хаос и дестабилизация в държавата. 

Данните от подадения сигнал в прокуратурата, ясно сочат, че агитки взимащи от 500 до 1000 лева на човек, готвят кръвопролитие, за да спрат законното избиране на Иван Гешев за главен прокурор, да опорочат законовата процедура на независимата съдебна влраст, а след това да поискат и сваляне на правителството.

Именно затова агенция ПИК призовава всички граждани, които ни подкрепиха в името на законноста и борбата с олигархията, да не идват в уречения час днес и утре. 

"Марш за законност" е чиста и истинска инициатива на обикновени български граждани, които искат нормалност и ред.

Тя ще продъжли, когато няма опасност за тези хора и ПИК отново ще застане зад тях, за да покажем, че България е наша.

Да покажем, че България не е на олигарсите и мръсните пари, с които си купуват медии и индулгенция от правосъдието. 

Вижте марша за законност, който събра над 3000 нормални българи във вторник за законна Бългаия във видеата на живо на ПИК TV:

 

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Смятате ли, че властта трябва отново да затегне мерките заради увеличените случаи от коронавирус?
Общо гласували: 6783
архив

- Бабо... аз съм гей! - Тия не ядяха месо... нали така?! - Не, бабо... Спя с други мъже.. - А, добре... Трябва да се яде месо!

x