Стотици младежи оплакват петте загинали деца в Елин Пелин

ЧАС ПИК

Стотици младежи оплакват петте загинали деца в Елин Пелин

62574
на 18.07.2013
Стотици младежи оплакват петте загинали деца в Елин Пелин

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Стотици млади хора плачат в центъра на Елин Пелин, прегръщат се и се подкрепят. Те са там, за да изпратят в последния им път петте деца, които в понеделник загинаха в зверска катастрофа - трагедия, която потресе не само града, но и цяла България.

препоръчано

Смъртта на Вили Иванова, Стенли Йонев, Иван Ушколов, Мирослав Тошев и Борислав Ефремов е почернила цялата област, предаде репортер на ПИК от мястото на събитието.

В момента хората очакват ковчезите да бъдат качени в пет катафалки, които ще ги откарат до гробището на града.

Родителите на мъртвите деца са в шок. Майките и бащите са близо до ковчезите на рожбите си и не могат да повярват, че те са си отишли. 

Очаквайте подробности!

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: От вчера съм скептичен за редовно правителство. Искам ПП веднага да ми кажат кой е кандидатът им за премиер (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: От вчера съм скептичен за редовно правителство. Искам ПП веднага да ми кажат кой е кандидатът им за премиер (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 100
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК