Стоян Алексиев бори депресия с витамини

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Стоян Алексиев бори депресия с витамини

7205
на 14.11.2021
Стоян Алексиев бори депресия с витамини
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Стоян Алексиев бори с витамини обзелата го депресия. 70-годишният актьор, когото пандемията остави съвсем без сценични изяви, си хапва редовно сезонни плодове, та белким тонусът му се върне.

препоръчано

Онзи ден той пак се запаси с голямо количество грозде от кварталния супермаркет.

В магазина, намиращ се до дома му в кв. "Гео Милев", ветеранът влезе по дънки и зелено яке. На лицето си той бе сложил предпазна маска, която го правеше неузнаваем. Никой от персонала и клиентите не заподозря, че диша един и същ въздух с екранния проф. Генадиев от "Откраднат живот", който в зенита на кариерата си се прочу и като Дон Жуан.

От супермаркета Стоян си взе само чепки с грозде и гъби. 

"Няма работа за мен. Тъжно е, но това е положението. Не съм излизал на сцената на Народния театър повече от година. Явно никой няма нужда от моите знания и умения", сподели неотдавна пенсионираният артист пред столичен таблоид.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за вторник - Везните да не предприемат пътувания, Стрелците подложени на огромно напрежение САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за вторник - Везните да не предприемат пътувания, Стрелците подложени на огромно напрежение
ПИК TV x
ПИК TV! Доц. Борислав Цеков попиля Промяната за кеша: При тях процъфтяват най-корупционните и най-незаконните практики. Комично е да твърдят, че ги подслушват службите (ВИДЕО) ПИК TV! Доц. Борислав Цеков попиля "Промяната" за кеша: При тях процъфтяват най-корупционните и най-незаконните практики. Комично е да твърдят, че ги подслушват службите (ВИДЕО)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК