СТРАСТИ В ГЕРБ! Спряха Делян Добрев от срещата с енергетиците, за да не набие канчето на любимеца на Борисов - Кокорчо

Епицентър

СТРАСТИ В ГЕРБ! Спряха Делян Добрев от срещата с енергетиците, за да не набие канчето на любимеца на Борисов - Кокорчо

139145
на 04.10.2023
СТРАСТИ В ГЕРБ! Спряха Делян Добрев от срещата с енергетиците, за да не набие канчето на любимеца на Борисов - Кокорчо
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Делян Добрев, на когото ГЕРБ миналата седмица развърза медийната примка, за да разлае кучетата около списъка със спонсори на "Промяната", нагласили се да се облажат с 3 млрд. лева от Плана за възстановяване и устойчивост (ПВУ), скандално не е бил допуснат до срещата между премиера Николай Денков и представители на протестиращите енергетици и миньори, научи ПИК от присъствали в залата.

препоръчано

Срещата бе закрита за медиите, като на нея, въпреки предварително заявения анонс от ГЕРБ, не присъства и лидерът на най-голямата парламентарно представена група - Бойко Борисов.

В началото на деня официалните канали на партията му оспамиха всички видове социални мрежи, че на разговорите от страна на ГЕРБ ще бъдат самият Борисов, Томислав Дончев, Десислава Атанасова, Теменужка Петкова и Делян Добрев.

Последният бе забелязан от екипа на ПИК TV да пристига в Народното събрание за срещата. И най-вероятно специално за нея се е върнал от Хасково, където вчера придружи кандидата за кмет на ГЕРБ Станислав Дечев на водосвет за успех в кампанията.

Изненадващо председателят на Комисията по енергетика не влезе в зала 134 в сградата на Народното събрание за началото на заседанието. Не се е появил и по-късно, стана ясно от видеата, заснети по време на срещата. За сметка на това обаче край масата се е настанила една персона, която не бе в списъка с предварително обявените от партиите техни представители. Нито пък в списъка с министри, който снощи разпространиха от пресслужбата на Министерски съвет.

Става дума за любимия финансов министър на Бойко Борисов - Асен Василев, на когото Добрев е най-големият критик в държавата.

В парламентарните кулоари се понесе слух, че в последния момент от "Продължавама промяната" са решили министърът на финансите също да се включи в срещата, но той е поставил условие на ГЕРБ на нея да не присъства Делян Добрев. Причината е ясна - Кокорчо се е изплашил, че острието на ГЕРБ ще му "набие канчето" и ще го смачка словесно пред цялата зала.

Ако тази парламентарна клюка е истината, ГЕРБ не за пръв път клякат пред щенията на Асен Василев, пренебрегвайки Делян Добрев. Припомняме, че през лятото Тошко Йорданов съобщи в парламента как Асен Василев е звънял по нощите на Бойко Борисов да се оплаква от депутатите му, сред които и Добрев, по време на заседание на комисията по финанси.

Самият Кокорчо пък изпада в див ужас всеки път, когато трябва да бъде в затворено помещение с депутата на ГЕРБ. От колеги-телевизионери ПИК знае за редица случаи, в които от "Продължаваме промяната" са променяли в последния момент участия на Асен Василев, за да не се засича в едно студио със своя душманин.

ПИК направи опит да се свърже с Делян Добрев, за да коментира отсъствието си от възловата среща в парламента, но той не отговори на позвъняванията ни.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК