СТРАСТИ НАВРЪХ ИГНАЖДЕН: Бойко се хвали - ще му върви на пари. Кокорчо пръв го "полазил" в кабинета му, а Делян Добрев...

Епицентър

СТРАСТИ НАВРЪХ ИГНАЖДЕН: Бойко се хвали - ще му върви на пари. Кокорчо пръв го "полазил" в кабинета му, а Делян Добрев...

72911
на 20.12.2023
СТРАСТИ НАВРЪХ ИГНАЖДЕН: Бойко се хвали - ще му върви на пари. Кокорчо пръв го полазил в кабинета му, а Делян Добрев...
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Най-слабият финансов министър (според Делян Добрев) е влязъл пръв в кабинета на Бойко Борисов в бившия Партиен дом на днешния Игнажден.

препоръчано

Това призна бившият премиер на журналистически въпрос дали той е най-големият приятел на Асен Василев в ГЕРБ. Припомняме, че именно Борисов настоя Василев да отговаря за финансите на държавата в правителството на сглобката, заради което Кокорчо постоянно е наричан "финансовия министър на Бойко".

"В моя кабинет пръв той влезе, така че трябва да ни върви на пари тая година", коментира Борисов.

Известно е, че от това кой ще влезе пръв в къщата на Игнажден, се гадае каква ще бъде и следващата година. Който пристъпи пръв прага на дома, се нарича "полазник", а домакинята му дава игнатово кравайче.

Вместо кравайче, Борисов по-вероятно да е почерпил Василев с кафе, защото преди дни лично се похвали, че само той от всички лидери на парламентарно представените партии в Народното събрание си е занесъл кафе машина и това била причината всички да се тълпят в кабинета му.

Остава да изчакаме времето да покаже дали на България ще й върви на пари през 2024 г., каквато прогноза направи Борисов след визитата на Асен Василев в стаята му в Народното събрание.

На противоположното мнение всеки ден, без да е Игнажден, е авторът на думите "Асен Василев е най-слабият финансов министър от началото на демокрацията" - Делян Добрев.

В първия работен ден от седмицата опозиционерът в ГЕРБ гласува "Против" "бюджета на дефицитите, дълговете и инфлацията" на Василев. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за 7 септември - денят е напрегнат за Девите, а за Стрелците - емоционален САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за 7 септември - денят е напрегнат за Девите, а за Стрелците - емоционален
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК TV! Нова гавра застигна Лена и любимия й Киро (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК TV! Нова гавра застигна Лена и любимия й Киро (ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК