СТРАХОТЕН СКАНДАЛ: Розовите понита в София готвят преврат, ако съдът свали Васко Маслото

Акценти

СТРАХОТЕН СКАНДАЛ: Розовите понита в София готвят преврат, ако съдът свали Васко Маслото

351260
на 21.07.2024
СТРАХОТЕН СКАНДАЛ: Розовите понита в София готвят преврат, ако съдът свали Васко Маслото
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Преврат в София готвят розовите понита от ПП-ДБ-СС. Тази заплаха се чула на последното заседание на Столичния общински съвет, каза от екрана на БНТ Ваня Григорова.

препоръчано

Причина за заплахата станала угрозата Васил Терзиев да бъде отстранен от кметския стол. В момента се чака решението на съда по оспорените резултати от местния вот в края на 2023 г.

Ако Васко Маслото бъде отстранен, то жълтите павета и площадите в София щели да се напълнят с хиляди протестиращи, заплашили хората от ПП-ДБ-СС.

"Те са родени със златни лъжички“, захапа розовата част Григорова и допълни, че те били свикнали да си решават проблемите по този начин - с протести и неспазване на законите.

Тя припомни и протеста им в деня за размисъл преди местния вот миналата година, с искане машините за гласуване да бъдат върнати.

Иначе Григорова се оплака, че вече трета седмица чака въпросното решение да се напише от съдията по делото. След решението пък щяло да има обжалване.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов с ОЩЕ ОТГОВОРИ на въпроса защо трябва да се гласува (НА ЖИВО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов с ОЩЕ ОТГОВОРИ на въпроса защо трябва да се гласува (НА ЖИВО)
ново
Днес: 97
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК