Страх и параноя обвзеха съквартирантите! Боецът Зарко се изправи пред най-голямата си фобия (снимки)

ЧАС ПИК

Страх и параноя обвзеха съквартирантите! Боецът Зарко се изправи пред най-голямата си фобия (снимки)

16454
на 12.12.2015
Страх и параноя обвзеха съквартирантите! Боецът Зарко се изправи пред най-голямата си фобия (снимки)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Новата седмична мисия в Къщата на „Биг Брадър ол старс” разтърси съквартирантите. Те трябваше да се превъплатят в детективи и да изпитат най-големите си „страхове”, за да разгадаят таен шифър.

препоръчано

Първа на изпитанията се подложи Деси Слава. Тя бе затворена в „тъмната стая” и трябваше да отгатне съдържанието на две кутии. „Не мога страшно е! Бъзла съм”, проплака певицата, докато „ровеше” в кутиите. За нейно щастие в тях имаше дамски ботуши и кисели краставички. 

 Втори на изпитанието се подложи Ваня Джаферович – той опипа хлебарки, Ваня Червенкова пък набара октопод. 

 Истински страх изпита ММА-боецът Зарко. Той трябваше да пипа човешка глава с доста странна прическа. „Ужас! Ами ако мръдне и ме ухапе? Това е животно – много космато, от Австралия ще да е. Не съм виждал такова животно – много е твърдо и с козина, а и има опашка. Възможно ли е да не съм виждал никога през живота си такова нещо? Да не е човек”, започна да гадае боецът. 

 Фобията на Зарко обаче се оказаха белите мишки. Той изпадна в истинска истерия само при вида им, а воят, който нададе, можеше да се сравни само с женски писък. 

 Минчев отново доказа, че е с най-големи претенции, като отказа да участва в изпитанието с мотивите, че неговият контейнер има странен мириз. „Не искам да участвам – не съм се наспал, мирише зле, а и ако нещо ме ухапе, ще е зле. Абсолютно изоставям съквартирантите и не ми пука”, категоричен бе Евгени. 

 Дори и с неговия отказ, съквартирантите успяха да сглобят шифъра, който Големият брат им възложи, с което последната им седмична мисия, преди големия финал, се оказа успешна. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК