Страх от ново покушение тресе свитата на Очите! Полиция и гардове пазят денонощно ъндърграунд боса

ЧАС ПИК

Страх от ново покушение тресе свитата на Очите! Полиция и гардове пазят денонощно ъндърграунд боса

45065
на 11.06.2016
Страх от ново покушение тресе свитата на Очите! Полиция и гардове пазят денонощно ъндърграунд боса
Автор:   ПИК

Цивилни ченгета и мутри обикалят сградата на МБАЛ-Бургас

Последвайте ни в Google News Showcase

Безпрецедентни мерки за сигурност са предприети в МБАЛ-Бургас заради наркобоса Димитър Желязков – Митьо Очите. Трима полицаи и петима гардове денонощно стоели на пост пред Реанимация, където се намира простреляният несебърлия.

препоръчано

Освен това пред Спешното отделение на бургаската болница постоянно имало цивилен автомобил, пълен с ченгета. Присъствието на мутри около лечебното заведение вече не било толкова осезаемо, но все още там имало няколко черни джипа и лумзини с яки момчета, съобщи Флагман.БГ, цитирайки свои източници.

Не е изключено днес охраната да се засили, след като стана ясно, че цялата банда на Божидар Георгиев – Кравата вече е на свобода. Зад решетките остава единствено Тодор Славов, за когото се смята, че е застрелял гарда на Очите – Александър Алексиев.

Според наши източници в ъндърграунда хората на Желязков се притеснявали, че някой ще опита да довърши започнатото и да навести боса в болницата. Въпреки че досега състоянието на Очите беше много тежко, към настоящия момент вероятността той да прескочи трапа не е никак малка.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ПИК!

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на юли - денят носи изненади на Близнаците, Съдбата помага на Лъвовете САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на юли - денят носи изненади на Близнаците, Съдбата помага на Лъвовете
ПИК TV x
Георги Харизанов пред ПИК TV: Правителство е възможно само с мандата на ГЕРБ - ако не мине, отиваме отново на избори (ВИДЕО) Георги Харизанов пред ПИК TV: Правителство е възможно само с мандата на ГЕРБ - ако не мине, отиваме отново на избори (ВИДЕО)
ново
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК