Вход
София
Времето в София 11 o C

Страх скова Румен Радев. Скри се от шоумена Слави - там не става с рецитал на речите, написани от Иво Христов

Страх скова Румен Радев. Скри се от шоумена Слави - там не става с рецитал на речите, написани от Иво Христов

на 15.11.2018
103266
60
Страх скова Румен Радев. Скри се от шоумена Слави - там не става с рецитал на речите, написани от Иво Христов
15.11.2018
60
103266

Всички наопаки, той на терсене. Ей-така ми изглеждат нещата покрай отказа на Румен Радев да участва в предаването на шоумена Слави Трифонов, след като Бойко Борисов, Цвета Караянчева, Сотир Цацаров и Мая Манолова са дали съгласието си. Той не ще, той е различният, той е държавният глава и ще стои над всички, мъдро ще я клати и ще отсъжда.

ПЪРВО В ПИК: Борисов гостува на Слави Трифонов. Активът на ГЕРБ учуден

ПЪРВО В ПИК: Борисов гостува на Слави Трифонов. Активът на ГЕРБ учуден

Бойко Борисов ще гостува в "Шоуто на Слави" идната...

на 14.11.2018

Друг път! Радев отказва участие в седмицата на властта при шоумена от страх и от нищо друго.

Защото това не ти е като да държиш три дни писани от други, поправяни и заучавани пред огледало със съответните жестове на подходящи места, речи - държани пред самотен микрофон на почетно разстояние от журналистите. Или по-точно - на недосегаемо за журналистите място. Не просто без неудобни въпроси, а изобщо без въпроси.

Защото преди ден, когато беше на досегаемо място и получи порция нечакани въпроси, май забрави какви ги е вършил и го удари на принципи (ВИЖТЕ В ОЩЕ ПО ТЕМАТА). А когато шефът на кабинета му Иво Христов видя, че става напечено и го сръга отзад, си обра крушите и избяга от камерите.

В шоуто обаче няма къде да се дене. Ще седи един час и срещу него има словесна стрелба от не най-сговорчивите хора в държавата. Ако ли няма, кой ще повярва, че сценаристите на Слави во главе с него не го харесват и обичат. Глупости! Съвсем други работи ще си мисли драгият зрител.

Тъй че никакви опорни точки на това място не вършат работа, понеже той едно ще е научил, а те за друго ще питат. И е доста страшничко. Особено, ако през целия си живот си научен да се простираш от "Слушам!" до "Тъй вярно!" в една общност, в която волнодумството и собствените мисли и идеи строго се наказват.

ПЪРВО В ПИК: Борисов при Хекимян преди Слави

ПЪРВО В ПИК: Борисов при Хекимян преди Слави

Премиерът Борисов ще гостува на Антон Хекимян утре в...

на 14.11.2018

Страх го е президентът от такива неща, затова се смотава от участието.

Едва ли Борисов, Караянчева, Цацаров и дори медийната прима Мая Манолова не изпитват същото чувство, само че предпочитат да глътнат дълбоко, вместо да си търсят аргументи защо не щат при Слави. Ще ги разпъват, разбира се, но - ха, да ви видим сега.

Ако Румен Радев си мисли, че в този случай е много оригинален, дълбоко се лъже. Веднъж от трудни дебати избяга, вярно, тогава един кандидат-президент. Беше пак по същата телевизия, но не при шоумена. Беше през 2001 г. Тогавашният лидер на БСП Георги Първанов се смота от дебата на останалите кандидати, Петър Стоянов извърши груба грешка спрямо Богомил Бонев, а впоследствие избуги втория си мандат. За своя нечувана почуда, която едва скриваше, го спечели Георги Първанов.

И справедливо беше учуден - как е възможно да спечели човек, който е избягал от страх?!

Ако Радев си представя, че ще докопа някаква такава печалба от скатаването си, пак се лъже. Такива парадокси рядко се повтарят. Най-много да спечели някои и друг процент рейтинг от криворазбраната си липса.

Само Радев дръзна да откаже на Слави. Борисов ще вдига падащия му рейтинг

Само Радев дръзна да откаже на Слави. Борисов ще вдига падащия му рейтинг

Само Радев дръзна да откаже на телевизионната мутра...

на 14.11.2018

Някой пък ако си мисли, че шоуменът много се коси за държавата, та е поканил петимата, които са начело, и той се лъже.

За рейтинга, за рейтинга е цялата битка и при него.

Зер, в договора му с телевизията и парите, и сроковете на излъчването му дори са свързани с рейтинга. Малко хора ще пропуснат политическата седмица. И шоуменът ще го позакрепи поне докато трае тя.

Сетне всички да му мислят. И най-вече по въпроса защо някой се крие, когато всички са пред очите на всички.

Сподели:
Напиши коментар »
(61)
1
ТОЯ ФАТМАК ЗАЕДНО С ИМПЕКСОВА СА ЗА ЗАТВОРА ЗА ОРГАНИЗИРАН МЕТЕЖ СРЕД ДЕБИЛИТЕ.
2
ПЪПЧИВИЯ МОЖЕ ДА ЛАПА ДЖОЛАН И ДА СЕ ПРЕМЯТА НА ЛОСТА. СЪЩО ТАКА - ДА ШЛЯПА ДЕСИТУ ПО ИНТЕЛЕКТА.
3
на шоумена Слави и считате че там е мястото за изява на първитеполитици в държавата?????? Не сте последователни и не печелите доверие с такива статии!
4
Вие да нямате раздвоеное на личността ? ВЧЕРА хеалите Президента че не отива при СлавиДНЕС ново 20...нова опорна точка...
5
Нищо, а ние ще се наслаждаваме на празнодумието и простотиите на Tukвата!
6
НЯМА КАК ДА ДОЙДЕ ЗАЩОТО ТРЯБВА НЯКОЙ ДА МУ НАПИШЕ ОТГОВОРИТЕ , А ТОЙ ДА СРИЧА, КАТО БАВНОРАЗВИВАЩ В РЕАЛНО ВРЕМЕ.
7
за да не е само Премиера станал за резил! Търсят си материал за плюене....
8
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
9
То пък голям престиж да се явиш при чалгаря! Браво на президента! Така се прави!
10
100% питека Румен тиквата (Шрбета), се накарала от страх, под вонящата пола на Импексовата русия..!!!
11
Ахааа, интересът клати феса. До вчера Слави беше боклук, сега вече е шоумен и голямата работа.
12
Колко е наивена Славуца, иска от БСПеерастите на Импексовата миризливи курабия, и по точно от Румен тиквата, да обясняват на народа истината. Ха ха ха, те по скоро ла.й.на биха яли, но от миризливи им джуки, истина няма как да излезе. Те си живеят в блатото на Шербетната Жаба, и никога няма да припознаят истината, защото са заченати от спинозни крадци и убийци. Що се касае за тоя случайно назначен кретен, скоро ще отмине величието на неговото случайно прецеденстване. И много дебил и, ще ги е срам да си признаят, че са гласували за тоя гнусен червей..
13
ЗАЩО ПЪПЧИВИЯ ОТКАЗВА НА БАДЖАНАК СИ? ДЕСИТУ ДАЛИ НЕ Е СВИРИЛА С ДЪЛГИЯ МУЗИКАНТ ИЛИ НА ИНСТРУМЕНТА. МУ?
14
Ива защо ни напусна??????
15
ПИК защо не триете простотиите, които се говорят по адрес на Нинова и Радев, а само когато се говори против ПРОСТАТА ТИКВА - ВИНЕТУ. Е те това са "независимите медии"
16
Нали заедно със Слави щяха да свалят правителството,от какво да го е страх президента?!?Или вече и вие не вярвате на това,което писахте до вчера!!!
17
Аз пък разбрах,че се готви арест на Борисов в ефир ! Трифонов за това го кани,да го унижи публично !
18
ГРИПЕНЪТ СИ Е ДОБРЕ - ПОЛУЧАВА 11 ХИЛЯДИ ЗАПЛАТА И ЖЕНА МУ СЪЩО ГОЛЯМА ЗАПЛАТА И СИ ЖИВЕЕ НА ГЪРБА НА БЕДНИЯ НАРОД
19
аз знам що е отказал....мисли много бавно и още по бавно говори..та предаването ще трябва да се проточи над 4 часа
20
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
21
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
22
Обичам кска Ивче, обичам мъдрият и поглед, анализа, стила, красивото лице, стройното тяло, стила на обличане, излъчването. Чудех се, как тази редакция е работила без тази интелигентна и чаровна жена? И накрая възниква въпроса, дали е толкова грозна колкото глупава или глупава колкото грозна? Кой може да отговори?
23
...съм от последните,които би станал " фен" на евтиния цинизъм на Дългия Чалгар, но не може да му се отрече, че има сериозен екип от сценаристи,и ако не се нажмули,може да проведе и свестно предаване! Фатмака е ясен, на него не му е дадено да мисли, а само да повтаря каквото са му задали ,като предварително е написано от Иво Христов ,и репетирано пред огледалото и ...Деса! Изражението на всяко негово слово е като на панихида ,...за сделките за Грипен! Странно , защо погледа му става все по- празен...
24
Премиеръг ежедневно получава средни пръстове и комиксове. Ей такива филмове...
25
Кажи му Фатмак и повече не го обиждай! ;)
26
наПИКаните,вчера пишете колко правилно Радев отказал поканата на чалгаджията Трифонов,а днес го било страх:-):-):-) вие сте шизофреници:-):-):-) сякаш Президентът е длъжен на някакъв мазен ДДС-крадец, който се мисли за водач на народа..пък колко статии имате срещу Гологлавия дьлгуч,че организирал протестите...вярно сте шизофреници:-):-)
27
може да стане толкова голяма, че да се наложи някой ден да остане до по-късно на работа.
28
ЗАЩОТО КАРИКАТУРАТА ПРЕМИЕР ОТНОВО СТАНА ЗА РЕЗИЛ , ПОДИГРАВКИ и НАРОДНА НЕ НАВИСТ !!!!! ДОКЛАДА , че ДОКЛАДА .... ДЕПУТАТ при ПАТАРИНСКИ ПОЯСНИ , ЧЕ ДОКЛАДИТЕ СЕ ДИКТУВАТ ОТ БГ. ПОИСКАЛИ СА НАШИТЕ МИЛОСТ И МИЛОСТИВО НАПИСАЛИ ЗА БОКО ,, НАПРЕДЪК ,, . .. ЩО НЕ СЕ РАЗПЛАКА , ЧЕ ХЕКИМЯН ПАК ЗАБРАВИ ДА ГО ПИТА ЗА ДОКЛАДА ... НЕ МУ БИЛО ЛЕСНО ДА УПРАВЛЯВА .... ЗАЩО ТОГАВА ЦЯЛА ГОДИНА ПЛАЩА с КЪРВАВИ НАШИ ПАРИ НА ПРОТЕСТЪРИТЕ ДА СВЛЯТ ОРЕШАРСКИ ???? ДА СИ ИГРАЕ КАРТИТЕ в КЪЩИ , ДА СИ РИТА МАЧЛЕТАТА И ДА НИ СЕ МАХА !!!!!! А ТОЙ ПАК МАЧКА ПРОТЕСТИРАЩИ , ХВАНАТИ НА ФОТО , ПРИВИКВАТ ГИ , РЕПРЕСИРАТ ГИ , ЗАЩОТО ИСКА САМО ВЛАСТ , ВЛАСТ , ПАРИ , ГРАБЕНЕ и ЗАЛИЧАВАНЕ на БГ....
29
Румен Георгиев Радев и Корнелия Петрова Нинова са предводителите на хунтата на така наречените протести ,които по скоро приличат на банда зомбита от престъпници и мързеливи безработни лумпени на които най малкия проблем им е цената на горивата понеже нямат и един месец трудов стаж..а както се видя цените падат.Поне се видяха и лъснаха какви хора стоят зад БСП ,а именно сик, вис ,наглите ,бандата на крокодилите ,бандата на сумиста за мокри поръчки ,ториното и баретата които имат да си отмъщават на държавата хора на Алексей трактора,хора на Митю комбала дори и хора на Мишо шамара,който се подигра с ХАН КРУМ ..,хора на костинбродския синът му който ми се струва че бандата му е замесена в убийството на данъчния Стаменов от НАП ...със сигурност са замесени и в убийството на бизнесмена Петър Христов с чешко оръжие Скорпион..костинбродския дали е ходил в Чехия..???
30
Фатмака защо не дава интервюта на живо по медиите? Явно не мога да му напишат толкова бързо какво да срича, а и той предпочита да си мълчи , защото си знае що за куха лейка е, а така като се скатава има шанс изкукалите пенсии дано го помислят за умен ! А може и генералшата дето го командори да му е забранила да я излага и прави за посмешище с дивотиите които бълва пред журналята.
31
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
32
Да си шофьор на самолет е едно , както да стоиш и да изпълняваш заповеди, но да се налага да мислиш и да поемаш отговорност е съвсем друго! За две години какво успя да направи...Да разходи Деса до Версай и Болшой театър, да го повозят на изтребител ,и да отиде в най- неподходящото място в Европа/ Полша/ ,да ходатайства за отмяна на санкциите срещу Русия/ да се хареса на господарите си/! Пълна изолация от силните европейски политици! А да сравняват протестите при Орешарски е несериозно...всички помним ,как хората изпълваха булеварда от Орлов мост до НДК!
33
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
34
Страх има, естествено,но той тресе тези, които са приели поканата! Много ви е тъпа логиката,ПИК.Радев изобщо няма от какво да се тревожи,виж останалите.....По бързата реакция да се явят и обясняват, доста неща си проличават.Така че,в голяма грешка сте,относно кой какъв страх го тресял!!!!
35
ОРА , ПАК , ВИ ГО РЕКВАМ -- ТОА --- ПРЕЗИДЕНТО ДЕКА ЛАПА ПО 11 000лв НАРОДНИ ПАРИ , ЩО Е НАПРАВИЛ ДО СЕГА --- НИЩО , САМО ЯДЕ И СЕРЕ -- КЮТЕК НЕМУ !
36
.......................За политик , не ставаш Каунче , ти си будалаааааааа , щом акъла , ти е взела , някаква женаааааааааааааааа .........!
37
Ивче а бе вчера шефа ти хвалеше президента че няма да ходи при Слави , днес друга песен пеете , май са ви дърпали ушите нощес / то си и личи де / , не мислиш че в едно шоу с балет може да се правят послания към народа
38
Ивче а бе вчера шефа ти хвалеше президента че няма да ходи при Слави , днес друга песен пеете , май са ви дърпали ушите нощес / то си и личи де / , не мислиш че в едно шоу с балет може да се правят послания към народа
39
отговор на коментар
Тиква си ти бай Иване и всички като тебе, които нищо не разбирате и сте много ограничени ментално.
40
Естествено, че няма да отиде,не му е мястото при този шут-простак.........
41
МЪЛЧИ КАТО ЖАБА НА КОЯТО СА МУ ОТКРАДНАЛИ ЖАБЕШКОТО БЛАТО В КОЕТО ЯВНО ЖИВЕЕ В ЛИЧЕН ПЛАН ...НИЩО НЕ Е СПОМЕНАЛ ЗА ДЕБИЛИТЕ НА ИВО ХРИСТОВ ,НИЩО НЕ Е СПОМЕНАЛ ЗА БАЩА СИ,НИЩО НЕ Е СПОМЕНАЛ ЗА ПРАЗНУВАЩИЯ ПЛАМЕН УЗУНОВ И ЯВНОТО МУ СЪРЦАТО ОТНОШЕНИЕ КЪМ ЛИКА НА ХИТЛЕР ДАЖЕ СЕ БЕШЕ МАСКИРАЛ КАТО НЕГО...ПОМНИТЕ НАЛИ....НЕ КАЗА НИЩО ЗА ТОДОР ОТ ШАРКОВО - КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕН И ПРИЯТЕЛ НА КУКУТО НИНОВА КОЯТО МУ КАЗАЛА ПО ТЕЛЕФОНА ДА ПРОДЪРЖАВАТ ДА ПРЕЧАТ НА ОРГАНИТЕ ДА СИ СВЪРШАТ РАБОТАТА ПРОТИВ ЧУМАТА....РАДЕВ МЪЛЧИ ЛИ МЪЛЧИ...А ИНАЧЕ СКОЧИ ЗА СТАРИТЕ МОРГИ НА КОИТО ИМ СЕ ВДИГА ДАНЪКА С 8 ЛЕВА....ТОВА Е БУЛШЕВИЗЪМ И Е КРИМИНАЛНО ПОВЕДЕНИЕТО И РЕЧИТЕ НА БУЛШЕВИКА МАРГИНАЛ РАДЕВ
42
ПРЕЗИДЕНТЪТ НА БЪЛГАРИЯ е отказал да отиде на среща с издуха аниматор на мутри. Избиха ги, него оставиха да повдига самочувствието на орки, обитаващи жилища с външна тоалетна! И??
43
letez-iztrebitel ne moje da e strachliv,stiga gluposti.
44
За сериозни неща се говори с човек, който те уважава и е коректен с теб. Освен това, цял месец такива като вас ще си чешат езиците какво е искал да каже Президента.
45
Докога ще издевателствате над тази клета и жалка женица и ще я мъчите да си напряга и без това спихнатото мозъче, да драска никому ненужни простотии и глупости, а не я изпратите в някое специализирано заведение да я лекуват?
46
каза Радев,със 11000 лв. президентска заплата и високата военна пенсия над 1000 лв.Да не говорим за спонсорите в сянка.Бедността не е порок за електората,ама разграбеното от правоимащите другари през изминалите 29 год. е престъпление от най-висока степен.
47
Едва ли забавно и развлекателно шоу особено пък водено от чалгар е мястото за изява, не коментирам останалите поканени!
48
Ивка пак не си е пила хапчетата и е изпаднала в поредната криза, ама до кога така
49
Нито е екскурзия,нито е пазаруване с Деса за сметка на народа!
50
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
51
Видяхте ли сега вашия президент от село Славяново колко струва. Едно нищо
52
Абе висока, висока заплата на президента (почти колкото не един водещ в телевизия) ама той не е назначил 344 хиляди държавни служители на заплата, които да гласуват за него.
53
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
54
Тук се пишат само хубави неща за Бойко Борисов. Ясно ми е вече. Какво е нецензурното че казах че Бойко е откраднал 25млрд. лв
55
Защото се страхува от неудобни въпроси,а и трудно говори без предварително да е наизустил написаното.Той е лош артист с елементарни номера от селска вечеринка.За да си добър оратор се иска богата култура,бърза мисъл,светкавична реакция,подходяща стойка,излъчване,маниери.На нашите политици тези неща са им непонятни и второстепенни.Те са създадени да папкат и да трупат.
56
Такива помияри като Ива Николова и някои други персони от слугинажа в ПИК ме кара да се срамувам от професията си!
57
Ама Слави дали НЯМАШЕ някаква любoвницa от тоя сайт....
58
И какво да си говори Радев с палячото....за Азис, Краси Радков, Шкумбата....ония другите поканени са си лика пприлика..
59
Вчера синът на поета и собственик на сайта написа статията "Само Радев дръзна да откаже на Слави....". В този материал той хвалеше президента, че правилно е постъпил. Че така би било добре да постъпи и премиерът, а не да ходи диван-чапраз на килимчето пред Чалгаджията. Днес четем горната публикация, която няма нищо общо с вчерашната. Тази статия е написана от служителка в ПИК, която отлично познаваме. Тя е сменила няколко партии. Служила е вярно на СДС, НДСВ, БСП (Герговата телевизия), на Цветан Василев ( ТВ "7 дни") и сега на ПП "Шайка". На такива като нея е прието да се наричат ренегати, по ясно казано политически кypви. Нея няма как да я обидите, природата се е подиграла с нея , когато е правена. Не напразно отдавна е напъдена от семейството си. И този боклук тръгнал да дава оценка на генерал Радев. Вижте биографията му, вижте и тази на Ива Николова. В момента тя изплаща 40 000 лева на Томислав Дончев. Тази сума му е присъдена за клевети по отношение на него точно от тази тъпачка. Президентът едва ли ще се цапа с този боклук. За него такива като нея са никои.
60
Кой от какво се страхува -това плюе.
61
Радев да не се прави на ударен, а да обясни как така тази жена си позволява да ползва всякакви неполагащи ѝ се екстри! България не е президентска република и ние не сме длъжни да носим на гърба си тази самозванка с претенции! Заплатата му от 11 000 лева малка ли, че трябва да ѝ измислят несъществуващи длъжности, за да митка по света за наша сметка, да ползва кабинет, охрана и прислуга пак за наша сметка! ИМПИЙЧМЪНТ ЗА ФАТМАКА - РУСОФИЛИСТИК!!!!!!!!!!!!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого бихте гласували за кмет на София?
Общо гласували: 22949
архив

- Давате ли кредити срещу честна дума?
- Няма проблем.
- А ако не ги върна?
- Ще ви е срам, като се явите пред всевишния…
- Кога ли ще бъде това…
- Ами ако не си платите до пето число на месеца, след шести някъде…

няма нови новини
Днес: 128
hot
най-четени новини в момента
сега
2396
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV: Папи Ханс в скандална тройка с Галена и Тита - изпълнителят на "Кекс" обещал на пайнерката, но го направил с "антилопата" - ето кое...
x
Момиче проплака с кристални сълзи (ВИДЕО)
x