СТРАХ СМРАЗИ човек на Доган - звъни от Турция: Кажете на шефа да ме тури в листата, да не ме пратят при Искендер!

Епицентър

СТРАХ СМРАЗИ човек на Доган - звъни от Турция: Кажете на шефа да ме тури в листата, да не ме пратят при Искендер!

228073
преди 4 часа
СТРАХ СМРАЗИ човек на Доган - звъни от Турция: Кажете на шефа да ме тури в листата, да не ме пратят при Искендер!
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Страх цари в редиците на земеделците от Алианса за права и свободи на Ахмед Доган. След като прокуратурата погна кмета на Минерални бани Мюмюн Искендер заради дерибейство в района, съратниците на Доган са в ступор. 

препоръчано

Всеки от тях знае какви ги е вършил и се притеснява от правосъдието.

Сред тях е и Хасан Азис, бившият кмет на Кърджали, който отскача често до Турция. Азис бе в немилост в последно време и страховете му още повече се увеличават. 

"Кажете на шефа (Ахмед Доган – б. р.) да ме тури в кандидатската листа, поне за имунитет. Където и да е, че както е тръгнало и мен могат да ме задържат и да ме пратят при Мюмюн Искендер (арестуваният кмет на Минерални бани – б. р.“, примолил се бившият кмет на Кърджали Хасан Азис на един от водачите на фракцията „Аталай-Чакъров“, предава 24rodopi.com.

Хасан Азис е от няколко дни в Турция. Той дори се пошегувал, че ако не се види в някоя от листите на коалицията „Сбор“ и „Земеделски народен съюз“, която е регистрирана като „Алианс за права и свободи“, ще се наложи да остане за дълъг период в Турция.

Както ПИК съобщи, Ахмед Доган води листата в Кърджали на коалицията „Сбор“ и „Земеделски народен съюз“, която е регистрирана като „Алианс за права и свободи“(АПС).

Под №2 е Ремзи Осман.

Трети е Павлин Кръстев, четвърти Юсеин Ахмед, пета е Елван Атилла. Следващите места са за Кадир Мустафов, Юсуф Налбант, Ферхад Ферхад, Танжу Хюсеин и Динчер Фариз.

Бившият кмет на Кърджали Хасан Азис не намери място сред кандидатите.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за вторник - денят е успешен за Овните и емоционален за Скорпионите САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за вторник - денят е успешен за Овните и емоционален за Скорпионите
ПИК TV x
Георги Харизанов пред ПИК TV: За каква антикорупция говорим?! Асен Василев влезе с една гарсониера в политиката, а осъмна собственик на голяма сграда в центъра на София (ВИДЕО) Георги Харизанов пред ПИК TV: За каква антикорупция говорим?! Асен Василев влезе с една гарсониера в политиката, а осъмна собственик на голяма сграда в центъра на София (ВИДЕО)
ново
Днес: 106
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК