Страх тресе мъжа на Деса Мердецеса - скри се зад "тълпата" на Божков, понеже я няма полата й. Трепери, че по улиците няма никой - остана само агитката на хазартния бос

Политика

Страх тресе мъжа на Деса Мердецеса - скри се зад "тълпата" на Божков, понеже я няма полата й. Трепери, че по улиците няма никой - остана само агитката на хазартния бос

156557
на 15.07.2020
Страх тресе мъжа на Деса Мердецеса - скри се зад тълпата на Божков, понеже я няма полата й. Трепери, че по улиците няма никой - остана само агитката на хазартния бос

Слушах внимателно Румен Радев. От всички познати до болка болшевишки речи, най-запомнящо се беше, че хората не трябва да се отказват.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Защо ли? Румен Радев се крие зад хората, зад тези, които по една или друга причина са останали без работа, зад тези, които по начало обвиняват държавата за собствените си невъзможности или мързел.

Защото Румен Радев знае отлично и вчера е усетил, че ако тези хора се оттеглят от агитките в "тълпата" на Божков, няма кой да го спаси от правосъдието.

Какво се случва всъщност.
Прокуратурата има доказателства срещу Румен Радев, в това съм убедена и беше казано - съветникът му, обвинен в шпионаж първоначално е посочил именно президентът, за който работи.  Тъй като знае много добре какво ще се случи, Радев реши да контраатакува и обвини прокуратурата. Същата тази прокуратура, която вкара в затвора олигарсите на прехода, същата тази прокуратурата, която посмя да пипне най-недосегаемия човек в държавата - Васил Божков, който от Дубай чрез Радев също като него се опитва да се спаси от правосъдието.

Прокуратурата влезе в два кабинета в президентството, на работното място на едни чиновници. Истината е в това, което са открили прокурорите - там е заровено всичко. Радев удря по имиджа всички прокурори, за да не повярват хората на истинските доказателства, които вадят.

Радев е уплашен. Трепери от страх, но вече я няма и полата на жена му Деса Мерцедеса, зад която да се скрие. От месеци насам тя го е зарязала напълно и дори с един фейсбук пост не иска да го защити. На мъжа й му остава да се скрие зад "тълпата" на Божков. 

Беше разкрито, че голяма част, не цялата от протестиращите са изпратени от Божков. Защото истината е, че пред Министерски съвет протестират Мая Манолова, Бабикян, партията на Копейкин „Възраждане“, психодесните и още няколко от вечно протестиращи като професионално занимание в последните години. Около тях има група млади хора, които са политически неграмотни заради възрастта си и хабер си нямат защо са там, но важното е да има промяна.

Не може да се отрече, че заради коронакризата има хора, които се уплашиха, загубиха работата си, страх ги е от неизвестното и по този начин намират отдушник. Но те още вчера показаха, че не искат да са тълпа на олигарх и не излязоха на улицата.

За това Радев се страхува - вижда, че с всеки изминал ден, а и след като истината за намесата на Васил Божков в протестите излезе, те стават все по-слаби и най-вече, те не са в негова подкрепа. Този, който призовава да не се яхват протестите, го прави всеки ден. Излиза пред членове на БСП и си присвоява всичко. Краде най-нагло от всички.
Насъсква хората срещу полицаите, срещу всеки, който може да му бъде конкуренция и да извади на бял свят истинската му същност.
А тя се видя. Един уплашен пенсионер от армията. Нямащ доблестта да напусне „Дондуков“ 2, да се откаже от свещения си имунитет и да докаже, ако е невинен и няма връзка с шпионските афери на хората си. Или пък, ако толкова иска да „измете мутрите“, да отиде на избори - така се прави в демокрацията.

Страхът ще довърши Румен Радев! Той сам говори отново за тиня. Затънал е в нея и потъва все по-дълбоко.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК