Страшен екшън в Нови Искър - служители на охранителна фирма заловиха опасен рецидивист

Крими

Страшен екшън в Нови Искър - служители на охранителна фирма заловиха опасен рецидивист

13752
на 09.12.2021
Страшен екшън в Нови Искър - служители на охранителна фирма заловиха опасен рецидивист
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

В началото на седмицата в гр. Нови Искър се разиграла сцена на ужасите за един от жителите на града, а участие са взели и хората на нашумялата охранителна фирма – Делта Гард.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Местен рецидивист се опитал да прегази друг гражданин на Нови Искър – Емил Еленков. Виновникът първо блъснал колата на Емил Еленков, след което се опитал да го прегази и да се саморазправя физически с жертвата. Тогава екип на Делта Гард, се е намесил в агресивната проява и нападателят е бил обезвреден и предаден съответно на органите на МВР.

За екшъна се разбира от публикация на фейсбук страницата на охранителната фирма, че след няколко дни Емил Еленков изпратил писмо до централния офис на дружеството, в което описва случая и изказва благодарността си за помощта, която е получил от Делта Гард. 

“Благодаря на колегите ви от район гр.Нови Искър, че ми помогнаха да извършим правилните действия, защитиха ме и лицето беше задържано от органите на МВР..”, пише Емил Еленков в писмото си.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
СМЯХ В ЗАЛАТА! Бойко Борисов сипе бисер след бисер: Аз цял живот съм се имал за най - красив, но изведнъж се появи Христо....(ВИДЕО) СМЯХ В ЗАЛАТА! Бойко Борисов сипе бисер след бисер: Аз цял живот съм се имал за най - красив, но изведнъж се появи Христо....(ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК