СТРАШЕН СКАНДАЛ В НС: Йордан Цонев нападна Костадинов: Изживявате се като фюрерче! "Възраждане" контрират: Не сте в турското посолство (ВИДЕО)

Акценти

СТРАШЕН СКАНДАЛ В НС: Йордан Цонев нападна Костадинов: Изживявате се като фюрерче! "Възраждане" контрират: Не сте в турското посолство (ВИДЕО)

442849
на 05.07.2024
СТРАШЕН СКАНДАЛ В НС: Йордан Цонев нападна Костадинов: Изживявате се като фюрерче! Възраждане контрират: Не сте в турското посолство (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Костадин Костадинов се изживява от известно време като фюрерче. Виждал съм такива да идват и да си отиват безславно, такива, които се опитват да принизяват ролята на ДПС. Стадният нагон, който ви е обзел, да пречите със сгъстяване на редиците и с шум да не се изкаже мнението на другите... Прави ли ви впечатление, че ние мълчим, когато вие говорите, защото сме възпитани. Не бива, г-жо председател, да разрешавате, да говори от името на една парламентарна група, която е изпратена тук. Това каза Йордан Цонев от ДПС, репликирайки на изказване на лидера на Възраждане по отношение на Движението за права и свободи.

препоръчано

Заканата на Костадинов, която разгневи Цонев беше: "Вие държите една част от българския народ в тежко политическо робство! Вие се превърнахте в тумор и ще бъдете изрязани от политическата система на България! Аз ви го гарантирам това!".

"Вие сте от вчера тук и утре няма да ви има, желанието да се превърнете във фюрер няма да стане. ДПС е тук, ще бъде тук и е илюзия това, което си мислите, че няма да бъде", отсече Цонев.

Цончо Ганев заяви, че не за първи път лицето Цонев си позволява да заплашва депутатите

Не сте в турското посолство. По-скоро ще се криете там. Вие сте няколко ДПС-та, от кое сте тук вие. Ние растем, а вие изчезвате, роите се. Дадохте 100 милиона за купуване на изборите, държите в робство хората си и правите всичко възможно да смачкате българските мюсюлмани, които са българи. Кърджали е най-западналият град, защото вие го управлявате. Вие нямате нищо общо с българските интереси, не трябва да сте тук, не и тук, отсече Цончо Ганев, депутат от Възраждане.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 юли - сблъсъци на работното място за Лъвовете, Стрелците да не действат импулсивно САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 юли - сблъсъци на работното място за Лъвовете, Стрелците да не действат импулсивно
ПИК TV x
ПИК TV! Гуцанов обеща: Ако Радев ни връчи третия мандат, ще направим всичко възможно да има кабинет (ВИДЕО) ПИК TV! Гуцанов обеща: Ако Радев ни връчи третия мандат, ще направим всичко възможно да има кабинет (ВИДЕО)
ново
Днес: 80
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК