СТРАШЕН СКАНДАЛ: Каракачанов изригна срещу Хекимян - водещият бълва клюки срещу вицепремиера

Политика

СТРАШЕН СКАНДАЛ: Каракачанов изригна срещу Хекимян - водещият бълва клюки срещу вицепремиера

95856
на 31.10.2018
СТРАШЕН СКАНДАЛ: Каракачанов изригна срещу Хекимян - водещият бълва клюки срещу вицепремиера
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

ВМРО винаги е имала кауза българите в Македония, Молдова и Украйна да получават българско гражданство по облекчена процедура. ВМРО не се финансира от продажба на български паспорти и никога не се е финансирала. Аз не съм получавал пари от тази престъпна схема. Твърденията на Велизар Енчев са абсурдни глупости. Това заяви вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов във връзка с ареста на председателя на Агенцията за българите в чужбина и твърденията на Велизар Енчев, че ВМРО е участвала в престъпната схема.

препоръчано

"Ясни са ми мотивите на Велизар Енчев. Преди три години напусна една партия от коалиция Обединени патриоти и тогава използва всеки повод, за да плюе по всички в коалицията. Аз обаче не съм виновен, че на последните президентски избори взе по-малко гласове от Митьо Пищова", каза още той.

Между вицепремиера и водещия Антон Хекимян възникна напрежение, след като журналистът на няколко пъти го прекъсна и не го остави да се изкаже. "Вчера дадохте думата на един човек, който бълва глупости, без да го прекъсвате, днес не ми давате да ви обясня. Искам да ви кажа нещо важно, а вие ми казвате: "Добре, добре"", негодува Каракачанов.

"Вие тръгвате да развивате една клюка в момента, че една кантора се е занимавала с тази престъпна схема", изригна вицепремиерът след опитите на водещия Антон Хекимян да обвърже Каракачанов в престъпната схема на Агенцията за българите в чужбина. Журналистът забърка един от съветниците на Каракачанов - Христо Христов, който е бил част от въпросната кантора.

"Не кадруваме в Агенцията за българите в чужбина. В тази агенция ние нямаме и една чистачка", отсече министърът на отбраната.

"Познавам и Росен Иванов. Ходил съм при него 2-3 пъти, когато беше директор на Агенцията за българите в чужбина", разкри вицепремиерът.

"Има ли някакви обвинения срещу тези хора, освен от доносите на Катя Матева и Велизар Енчев", попита Каракачанов.

"Петър Харалампиев е коалиционен партньор на "Обединени патриоти". Нямаме подписано споразумение, но той е председател на гражданска структура, която участва в нашата коалиция. Вие се опитвате да спекулирате в момента, но не ме прекъсвайте. Защо не прекъсвахте вчера Велизар Енчев", попита вицепремиерът, след като Антон Хекимян попита кой е поканил Петър Харалампиев в "Обединени патриоти".

"Явно ви казват в слушалката кога да ме прекъсвате. Защо не свалите слушалката и да продължим да говорим", изригна Каракачанов.

Преписките по времето на Петър Харалампиев се бавеха. Предупредих го, че като бави преписките, ще възникнат съмнения. Казах му да не прави глупости. Ако се докаже, че аз или ВМРО сме взимали пари за българските паспорти, ще си носим последствията. Ако някой го докаже, веднага си поднасям оставката и си поемаме политическата отговорност. Но не да поемам отговорност за едни клевети от една жена, която е уволнена от Министерството на отбраната за нарушения. Предполагам, че тази дама е от ДПС", разкри лидерът на "ВМРО" във връзка с доносите от страна на Катя Матева, които вчера Велизар Енчев разпространи в ефир.

"Мотивацията на Катя Матева е много проста - тя търси реванш и се страхува, че това, което е правила, ще доведе до последици за нея. А това ще стане", отсече министърът на отбраната.

"Тази атака срещу мен и ВМРО е чисто политическа. Ако се установи, че сме взели и една стотинка от българските паспорти, ще се гръмна със собственото си оръжие. Допускал съм грешки в политиката, но никога не съм си позволявал да спекулирам с тази тема", заключи Красимир Каракачанов.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 66
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК