Вход
София
Времето в София 6 o C

СТРАШЕН СКАНДАЛ: Коритаров сравни убиеца Полфрийман с Васил Левски

СТРАШЕН СКАНДАЛ: Коритаров сравни убиеца Полфрийман с Васил Левски

на 20.10.2019
54948
46
СТРАШЕН СКАНДАЛ: Коритаров сравни убиеца Полфрийман с Васил Левски
Автор: ПИК
20.10.2019
46
54948

Потресаващо изказване пред Нова тв направи журналистът Георги Коритаров. Той трябваше да коментира футболните страсти от последната седмица и расисткия скандал, в който беше забъркан националния ни отбор.

Преди това обаче Коритаров направи анализ и на предсрочното освобождаване на австралийския убиец Джок Полфрийман. За шок на зрителите журналистът си позволи да сравни човекът, отнел живота на студента Андрей Монов, с Апостола на свободата Васил Левски.

С уговорката, че съзнава, че ще думите му ще прозвучат еретично, Коритаров обяви, че Левски също е извършил убийство.

"Когато стана дума, че жълтопаветната интелигенция си била закачила един убиец на ревера, българската нация е закачила на своя национален ревер, като гордост, човек, който е убил ратайче, за да опази българска национална кауза - Апостола на свободата, Васил Левски. Не само че е извършил убийство, той е осъден на смърт, не защото е бил революционер, а по настояване на граф Игнатиев заради убийство", скандализира Коритаров.

Кощунствения паралел с българската светиня Коритаров направи, провокиран от реплика на Петър Волгин.

Пръв Волгин констатира, че за съжаление, в случая с Полфрийман, пуснат от съда предсрочно, НПО-секторът оказал влияние върху съдебната система. Жълтопаветната интелигенция закачи на знамето си един убиец, заключи журналистът.

ЕКСКЛУЗИВНО: Приятелка на убития Андрей Монов с тежки думи срещу освободения Полфрийман

ЕКСКЛУЗИВНО: Приятелка на убития Андрей Монов с тежки думи срещу освободения Полфрийман

Джок Полфрийман е много добре посъветван как да се...

на 17.10.2019

Веднага след скандалното изказване на Георги Коритаров социалната мрежа закипя от възмущение. "Гнусно, Коритаров....", написа психиатърът д-р Цветеслава Гълъбова, директор на психиатричната болница в Нови Искър.

 

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(46)
1
Коритаров се нуждае от спешна психиатричана помощ! С това премигване и кокорене издава шизофрения.
2
Агент Алберт отново се И,ЗСРА през устата..Гнусния комунистически отпадък си остава отпадък за цял живот..Долно ДС ченге и милиционер----един от най активните АНТИбългари които историята и народа ще помни като най подлото Г,ОВНО
3
Абсолютно очаквано от един агент от ДС...Нормална реакция на поредния българофоб..Даже по чудно щеше да бъде да заклейми емигранта убиец и да защити нацията и убитото момче..Но така е..тук е България..На всеки 100 ''българи'' 99 от тях са генетичен отпадък
4
Всеки Истински БЪЛГАРИН Трябва да Стане Терорист, Като Христо Ботев и Васил Левски ! Задунайския Болшевишки КЕНЕФ 75 Години се Управлява от Комунисти и Милиционери ! Тоест ТЕРОРИСТИ и УБИЙЦИ и от Децата и Внуците на Тези ТЕРОРИСТИ и УБИЙЦИ ! Срещу ТЕРОРИСТИ и УБИЙЦИ се Действа Само със Средства на ТЕРОР и УБИЙСТВА ! КОМУНИСТ И МИЛИЦИОНЕР СЕ УБИВА САМО СЕМЕЙНО, НЕ ПО ЕДИНИЧНО ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/communism.html
5
Този е заклет ГЕРБЕРАСТ , аз като ви казвам че герберастите не сте хора и комунета вие ми се сърдите ...
6
българина може да възприеме е ... истината.
7
Верно много дебили са се навъдили в БГ-то! Така е когато издигаш хора завършили помощно училище.
8
А се го го плюе.Май никой не е забелязал, как един "топъл, горещ анализатор" като Гошо Тръбата изчезна от ПИК. Не се питайте защо. Тръбата беше измежду тези които на минутата осъдиха публикацията на кадри, как Йорданка от Варна тъпчеше вибратори в пyткaтa си. Ограничени са публикациите и на Рудолф. Само защото е чирак на Тръбата. Албер няма да го коментирам за да не цапам и без това оцапания сайт ПИК.
9
Комунистите са шизофреници по презумция,та няма изненади от Коритаров!!!:):):)Следващата му крачка е да продаде Майка си!!!:):):)Ако на Решетников са му останали пари за дебили и русофили???:):):)
10
Коритаров е платен сороси,т което значи от ДеБъ
11
какво може да се очаква от герберски тапанар
12
Да, Пофрийман е убиец. Обаче извършва убийството при самозащита, нападнат от 15-тина подпийнали младежи( като онези от стадиона оня ден), които преди това са издевателствали над някакъв мургав минувач. Полфрийман се е направил на Робин Худ, да защити нападнатия, а онези „мъжкари” са му скочили. 15 срещу един... Убиец е, трябва да си излежи срока, но и жертвата не е бил невинен агнец, депутатско синче на което всичко било позволено.
13
Такива като този изрод--Коритаров --на заточение в Сибир !
14
ПОКЛОН Пред Австралиеца Джок Полфрийман ЗАКЛАЛ Милиционерското К-ОПЕЛЕ-СИКНАР Андрей Монов ! https://agentibg.com/index.php/bg/2014-02-18-16-17-16/181-2014-12-26-18-07-17 Баща му Христо Монов е К-УРВА от ДС и МВР, Бивш Депутат от БСП-БКП ! Христо Цветанов Монов Роден с. Тлачене, Област Враца ! Софийско Градско Управление на МВР-ДС, 11-то Районно Управление ! Агент на ДС с Псевдоним ГОГОВ, Вербуван от Старши Лейтенант Красимир Китов ! Спас-ението на БЪЛГАРИЯ е Прочистване Комунисти и Милиционери на ГЕНЕТИЧНО Ниво ! Член на БКП-ИЗБИВА се Семейството, Отнема се Имуществото ! Член на МВР-ИЗБИВА се Семейството, Отнема се Имуществото ! Член на ДС-ИЗБИВА се Семейството, Отнема се Имуществото ! Член на ДАНС-ИЗБИВА се Семейството, Отнема се Имуществото ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/police.html
15
Напълно несравними времена, Левски е живял във време когато ножът е режел повече човешка плът отколкото хляб. Коритаров пак обърна плочата, явно се подготвя за новите стари началници.
16
Дааа! Коритаров е изтрещял! В последно време е отврат. Такива умозаключения прави, че се чудя кой и защо още го държи на екран?! Фъфли, пули се, плюнчи се - не е вече за телевизия. И... още нещо- да вземе да си оправи зъбите, че е много грозно!!! Телевизия Европа, приберете си този болен т.н. българин!!!!!!!!!!!
17
Дааа! Коритаров е изтрещял! В последно време е отврат. Такива умозаключения прави, че се чудя кой и защо още го държи на екран?! Фъфли, пули се, плюнчи се - не е вече за телевизия. И... още нещо- да вземе да си оправи зъбите, че е много грозно!!! Телевизия Европа, приберете си този болен т.н. българин!!!!!!!!!!!
18
отговор на коментар
Та ДБ или ГЕРБ все пак е симпатията на Коритаров?Или е достатъчно да не е като вас от БКП ???
19
нещо не ви се получава с Левски.Предния път ви осъдиха.
20
Даааа, Коритаров облиза поредния перуспективен кавал /според него/. И да не му се получи!!!!( кво. Нето за първи нито за последно. Човека си гълта добре.
21
А ако е прочел и го докаже , че казаното е истина? Коритаров е винаги напред. Щом го е казал се предполага, че е чел архиви а не учебника по история.
22
Коритаров иска да каже, че актът на убийство може да се тълкува по различни начини. Прав е. Ако някой започне да стреля безразборно по улицата и от някъде се появи един с нож и го убие? Той ще е убиец, обаче бас ловя че президентът лично ще го награди. Няма да лежи 20 години, а ще стане герой. Да и Левски го осъждат на смърт заради убийството на ратайчето, а не защото е правил комитети. За комитетите щяха да го пратят в Диарбекир за няколко години, такъв е бил турският закон. Ние смятаме, че Левски е убил защото е имало решение към българските чорбаджии да се прилага сила, за да се съберат пари /пробвали са да крадат и ги е видяло ратайчето/, но това е било с висша цел за нас - свободата. За турското правосъдие е било кражба, придружена от убийство на неволен свидетел. За нашето правосъдие Полфрийман е убиец по хулигански подбуди, но другата интерпретация е, че е убил защото се е опитал да помогне на по-слаб като е застанал на негово място срещу пияна тълпа и е изпаднал в ситуация на неизбежна отбрана. Разчупете малко клишираните мозъци. През целия си живот съм вярвал, че са обесили Левски заради делото му, докато в последните години не публикуваха истинската история. Другарите криеха истината. Това не прави Левски по-малък герой, както и това дали Полфрийман ще излежи още няколко години няма да промени факта, че всъщност постъпката му е за награда, но в бандустана вендетата на депутат е нещо непреодолимо.
23
Всички от форума, които пишат против Полфрийм и Коритаров са комунистически отрепки, защитници на Монов и пияната му банда. Grubber
24
Вретенаров и Калайджиев.
25
Тогава Лозан и Калпака да доизлежат присъдата защото мотивите за освобождаването са фалшиви, a това е чисто престъпление. Ако остане ненаказано всеки престъпник вече ще може да бъде освобождаван така.
26
Не е прав Коритаров да сравнява Полфрийман с Левски. РАЗЛИЧАВА ГИ КАУЗАТА, заради която са направили убийството.В първия случай е в ПОЛЗА НА цял един потиснат народ, а във втория - в полза на един човек, за когото Полфрийман НЕ би могъл предварително да знае дали не е справедливо наказан. Второ- КЪДЕ Е ВЪПРОСНИЯТ УЖ ЗАЩИТЕН човек, ЗАЩО ТОЙ НЕ СЕ Е ИЗКАЗАЛ НИКЪДЕ??????
27
Пичове, я си представете един обратен момент : ако Полфрийман беше наръгал някой циганин от тълпа, нападнала българин? Дали така щяхме да го плюем? И дали нямаше да искаме изобщо да НЕ лежи в затвора? Така щеше да е и защото циганите така действат, на тълпа. Но аршинът ни е двоен май , нали? Замислете се, ако не ви боли и глаеите ви не служат само за носене на шапка. Нещата никога не са само черниили само бели!
28
Доносник защитава убиец... Те плюнката ни не заслужават, ние обсъждаме ли обсъждаме...
29
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
30
Цялата работа идва от това, че е бил агент на Държавна сигурност. Обучен е в техния стил на лъжи, инсинуации, манипулации, лъжлива пропаганда, коварство, нелогични сравнения. Коритаров явно и остарява, не е глупав човек, но вече дава фира. Преди време ядеше шкембе-чорба в едно кръчме на Римската стена, скоро не се е вяствал там. Кротко сърбаше чорба и се облизваше като дърто ченге.
31
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
32
koritarov E NACIONALEWN PREDATEL , RODOOTSTAPNIK I MQSTOTO MU E V ZATVORA
33
отговор на коментар
Бог да прости проф. Вучков... Ама той години наред от всички телевизии се пулеше, плюнчеше и т.н. И все пак си имаше своята аудитория, както и Коритаров я има. Те поне казват нещо ценно и полезно. А разни кукли, уж журналистки, хем нищо съществено не казват, хем говорят развален български.Да се чудиш защо са на екран...
34
ПРАВ Е КОРИТАРОВ, ПОД ДАВЛЕНИЕ НА ГРАФ ИГНАТИЕВ СЪДЪТ Е ОБЯВИЛ ЛЕВСКИ ЗА УБИЕЦ И СМЕ ЗАГУБИЛИ НАЦИОНАЛНИЯ СИ ГЕРОЙ!!! А АВСТРАЛИЙСКИЯ БОКЛУК ГО ТОЛЕРИРАТ НПО ХЕЛЗИНКСКИЯ КОМИТЕТ И ГО СВАЛЯТ ОТ БЕСИЛКАТА /НАМАЛЯТ МУ ПРИСЪДАДА/? И В ДВАТА СЛУЧАЯ Е ПОВЛИЯНО НА СЪДА, КАКТО И В МНОГО, МНОГО ДРУГИ! ПО РАНО СА НИ СА СЕ МЕСИЛИ УШАНКИ И ФЕСОВЕ, СЕГА ДЖЕНДЪРИ И УШАНКИ.
36
Make love,not war.
37
Тази Цветомира е една проста селска врачка, на която врачуванията никога не са били верни. От къде намериха тази простовата жена, която непрекъснато показват по медиите, където се изказва за неща, за които самата тя няма предсстава, въпреки дипломата й. В днешно време много хора успяха да си докарат по 5-6 дипломи и разни титли, които размахват насам-натам. Не малко некадърници са се въртели по институтите и с лекота са им раздавани дипломи. Жалко за хората, които са попадали в ръцете на тази некадърница. Защо няма контрол върху знанията на много от българските лекари, които се изживяват по-скоро като врачки, отколкото като лекари.
38
Браво Коритаров! Винаги имаш смелостта да кажеш каквото мислиш.
39
Само че не всичко, което мисли Коритаров, е вярно. Нито пък е достойно за уважение.
40
отговор на коментар
Не е лошо да си оправи зъбите, стърчат като клещи, от тия, с които вадят пирони от дървените материали. Турците им казват "кюрпиден".Тази ТВ, в която работи, е казионна, явно плащат добре, така че няма да му е проблем да си оправи зъбите, но сигурно ще отсъства 3-4 месеца, а явно Алберт иска да лапа.
41
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
42
Едва ли има друг подобен случай в соцлагера - като те изхвърлят като доносник да скимтиш, страдаш и се жалваш. Коритаров е човек без НИКАКВО достойство и гръбнак но поне е изпълнил мечтата на живота си, да бъде момче за поръчки. Прочее телевизия Европа е време да се продаде,а най-добре да изчезне твърде много измет се насъбра там.
43
Всички се възмущават от Коритаров а не си задават въпроса , защо не е изгонен от телевизията и то отдавна
44
Средствата за масова информация са оръжие да се влияе на обществото,ако алберт е направил такова сравнение то му е заповядано да го каже.Докато няма закон и затвор за фейк новините и клеветенето по средствата за масова информация ще бъде така.Колкото до Васил Левски то е било преди повече от 100години и не се знае какво е било,а историята е дъвка и всеки си я дъвче НЕМОУГОДНО,но с Лески никой не трябва да се заиграва.
45
че агент Алберт е мека китка? Хич дори не ме учудва изказването му. Напълно отговаря на профилът му на педеруга.
46
Освен, че е бивш доносник за парички защитаваше антибългарина местан! От тогава не изпитвам и грам уважение към коритарчо паричко-поръчков.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-успешният политик в България по време на прехода?
Общо гласували: 17268
архив

Когато Чак Норис влезе във водата, водата излиза.

няма нови новини
Днес: 240
hot
най-четени новини в момента
сега
2615
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV: Корнелия Нинова проговори след тежкия пленум на БСП - червената лидерка бяга от въпросите на Ива Николова (ОБНОВЕНА)
x
Разкриха защо хълцат бебетата
x