СТРАШЕН СКАНДАЛ! Костя Копейкин скочи на Мартин Димитров: Национални предатели като него трябва да са в затвора

Акценти

СТРАШЕН СКАНДАЛ! Костя Копейкин скочи на Мартин Димитров: Национални предатели като него трябва да са в затвора

98240
на 25.11.2021
СТРАШЕН СКАНДАЛ! Костя Копейкин скочи на Мартин Димитров: Национални предатели като него трябва да са в затвора
Автор:   ПИК

Национални предатели като Мартин Димитров трябва да са в затвора и да им се даде избор къде да отработват присъдата си. Това написа във Фейсбук председателят на "Възраждане" Костадин Костадинов.

препоръчано

Повод за гневната му публикация стана участието на Мартин Димитров в сутрешния блок на Нова телевизия. Самият Димитров заяви, че от ДБ настоявали за одит в енергетиката и отново се изказа срещу проекта за АЕЦ "Белене".

Тези от тях, които ще са в Белене, няма да бъдат разхождани надалеч - те ще могат да се включат пряко в доизграждането на АЕЦ "Белене", написа още Костя Копейкин.

Ето и цялото му мнение в социалната мрежа:

Току що гледах по една от националните телевизии как Мартин Димитров, депутат от Демократична България, обясняваше колко е безсмислено довършването на АЕЦ "Белене". Да говориш подобни неща пред българския народ в момент, в който цената на тока за индустриални потребители скочи в пъти, а битовите потребители треперят от страх в очакване на повишението и за тях, е проява или на висша форма на национална предателство, или на тежък случай на мозъчно увреждане. 
 
Все пак упоритостта на американските агенти за влияние у нас в прокарването на антибългарските им политики е достойна за уважение - вече повече от 30 години те последователно работят за унищожаването на българската държава част по част, като конкретно в момента за пореден път се опитват да довършат екзекуцията на българската енергетика. Ето защо се надявам те също да приемат с уважение позицията на Възраждане, че заради тези свои действия мястото на всички подобни национални предатели и застъпници на чужди национални интереси е в затвора. Разбира се там ще имат възможност да работят и всеки 2 работни дни ще им се броят като 3 зад решетките. Ще имат голям избор от работни места - тунела под Шипка, тунела под Петрохан, урановите мини и т.н. Тези от тях, които ще са в Белене, няма да бъдат разхождани надалеч - те ще могат да се включат пряко в доизграждането на АЕЦ "Белене".

Сподели:
Бомба x
ПОЧИТ: Честваме обичана светица, неразривно свързана с историята на България ПОЧИТ: Честваме обичана светица, неразривно свързана с историята на България
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК ТV: ГЕРБ на бунт срещу опитите за екзекуция на Труд - депутати от партията на Борисов пристигнаха в редакцията на вестника (ОБНОВЕНА/СНИМКИ) ПЪРВО В ПИК ТV: ГЕРБ на бунт срещу опитите за екзекуция на "Труд" - депутати от партията на Борисов пристигнаха в редакцията на вестника (ОБНОВЕНА/СНИМКИ)
ново
Днес: 23
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това