СТРАШЕН СКАНДАЛ: Отстраниха застъпници на БСП! Пробвали да минат метър с менте документи

Региони

СТРАШЕН СКАНДАЛ: Отстраниха застъпници на БСП! Пробвали да минат метър с менте документи

81719
на 03.11.2019
СТРАШЕН СКАНДАЛ: Отстраниха застъпници на БСП! Пробвали да минат метър с менте документи
Автор:   ПИК

Общинската избирателна комисия в Пазарджик разпореди отстраняването на застъпници на БСП от избирателните секции в селата Сарая и Алеко Константиново.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

При проверка на ОИК в четири секции на двете села било констатирано, че там се намират червени застъпници и представители, но те своевременно са отстранени от председателите и охраната на секциите, а в други секции не е имало такива, се казва в решението на комисията. Оказало се, че удостоверенията им са невалидни.

В решението е записано още, че комисията е дала своевременни указания на председателите на гореизброените СИК за отстраняване на нарушението, респективно за предотвратяване на подобно, предава "Монитор".

Общинската избирателна комисия в Пазарджик пък е отхвърлила като неоснователна жалба на БСП, че кметове на четири кметства присъстват пред  секциите и провеждат агитация.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
Борисов със сензационна прогноза пред ПИК TV - коалиция с ППДБ ще има чак след Нова година (ВИДЕО) Борисов със сензационна прогноза пред ПИК TV - коалиция с ППДБ ще има чак след Нова година (ВИДЕО)
ново
Днес: 99
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК