СТРАШНА ТРАГЕДИЯ В ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ: Майка и дъщеря издъхнаха една след друга в болницата

Региони

СТРАШНА ТРАГЕДИЯ В ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ: Майка и дъщеря издъхнаха една след друга в болницата

34296
на 30.01.2019
СТРАШНА ТРАГЕДИЯ В ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ: Майка и дъщеря издъхнаха една след друга в болницата
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Две жени на 52 и на 78 години – майка и дъщеря, са починали в МБАЛ "Иван Скендеров". Нещастният случай потресе жителите на Гоце Делчев, тъй като се касае за силна връзка и прекомерна загриженост между майка и дъщеря. Случаят не касае лекарска грешка и всички спекулации по него са безпочвени, пише toppresa.bg.

препоръчано

52-годишната Юстона, позната в квартала и града като Юлия, била придружителка на 78-годишната си майка Николина. Тя била настанена в тежко състояние във вътрешното отделение на МБАЛ "Иван Скендеров". Според близки на двете жени в неделя през нощта дъщерята излязла от отделението да пуши цигара, почувствала се зле и починала, докато пуши.

Близките на жените коментират, че тя страдала от астма и друга лоша болест, а притеснението за здравето на майка й и дошло в повече. В понеделник през нощта, след като не видяла дъщеря си до леглото си, 78-годишната Николина силно се притеснила, питала за дъщеря си и лекарите й казали, че на дъщеря й е станало зле и е настанена за спасителни манипулации в друго отделение. Така силно притеснената за здравето и живота на дъщеря си жена издъхнала на момента, преди лекарите да предприемат каквито и да са действия.

Вчера и двете жени са били погребани, споделят голямата трагедия жители от българския ромски квартал в Гоце Делчев.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 14 юни - Лъвовете да сдържат емоцията си, Везните да не прекаляват със стремежа си към власт САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 14 юни - Лъвовете да сдържат емоцията си, Везните да не прекаляват със стремежа си към власт
ПИК TV x
Николай Бареков пред ПИК TV: Ще има правителство на ДПС с мандата на ГЕРБ. Скоро Пеевски и Борисов ще стигнат до война (ВИДЕО) Николай Бареков пред ПИК TV: Ще има правителство на ДПС с мандата на ГЕРБ. Скоро Пеевски и Борисов ще стигнат до война (ВИДЕО)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК