СТРАШНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ В ПИК: Влюбените гълъбчета в сглобката разиграват пиески с външно министерство, докато пълнят страната с мигранти

Епицентър

СТРАШНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ В ПИК: Влюбените гълъбчета в сглобката разиграват пиески с външно министерство, докато пълнят страната с мигранти

142062
на 16.02.2024
СТРАШНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ В ПИК: Влюбените гълъбчета в сглобката разиграват пиески с външно министерство, докато пълнят страната с мигранти

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

И след сряда, в деня на влюбените гълъбчета, от сглобката продължават пиеската, която Борисов и кокорчовците разиграват с т.нар. външно министерство, което отдавна е на подчинение на държавния департамент на САЩ, а оттам назначават в България най-раболепните си слуги за премиери, военни и външни министри, за да слушкат, папкат и маршируват винаги в единен строй, както се пееше в една бодра пионерска песен. Така бизнесменът Ивайло Дражев, коментира пред ПИК трусовете и борбите в сглобката кой да овладее външното министерство, където сега се разпорежда Мария Габриел, след завъртането на ротацията на 6 март.

препоръчано

Според него никога през 14-вековната си история България не е била толкова жалка, смешна и колониално зависима във всяко отношение, както е днес пред Вашингтонския Коминтерн и Лондонския и Брюкселски райком на соросоидите-глобалисти.

“При врътките на влюбените Бойкикев, Борисов, Пеевски, Гнома и Кокорчовците няма никакво значение дали външен министър ще е някоя шантонерка, някой откровен розовелко като къдравата Сю или такива подобни“, завърши темата нашият събеседник.

“Миналата сряда наша приятелка живееща в Италия - г-жа Михайлова, ни уведоми, че ден преди Трифон Зарезан управляващата ни шайка ще тества обществения резонанс в София с една пробна партида новодомци - мигранти под закрила през Терминал 2. Последва гробна тишина по мигранския въпрос и радиото на максимална громкост за т.нар. ротационен външен министър, който уж щели да обсъждат пътуващите екскурзианти Иванчо (в ролята Денков) и Марийка (по съвместителство Габриел)“, посочи още той.

“По-черногледите от нас си знаят, че измънкат ли Борисов, Пеевски и Бойкикев, че Иванчо и Марийка сами щели да се договорят за външно министерство, значи Галя от посолството отдавна си е избрала поредния екскурзиант-министър, който да слуша и папка във Външно и това е само пушилка, за да се тества обществената неприязън към цялата сглобка, включително и с пробните полети с мигранти. И тук му е мястото да се осветят ярко истинските виновници за тези 9000 бъдещи съквартиранти, които чакаме, а именно Борисов, псевдопатриотите му Пеевски, Радев, копринковците и кокорчовците, които управляваха логистиката, транзита и трафика на потоците пришълци и го насочваха към Западните ни покрайнини и Дунав мост срещу 1500 на калпак, през всичките тези години от 2014-а до днес“, подчерта Дражев.

“И разбира се, тези неразделни по думите на самия Борисов сглобкаджии трябваше да са на аерогарата с букети цветя и да трансферират първата австрийска група пролетни щъркели, като ги приютят по домашно му в Банкя, Росенец, Бояна и “Чаталджа”, естествено за собствена сметка“, ядосано заяви Ивайло Дражев.

“А иначе на Свети Валентин, неразделният клас на Козяк 18, както пееха “Тоника СВ” и моят съгражданин Стефан Диомов и както рече сътрудника на НСБОП, те - Данчо Ментата и Кокорчо, Пеевски и Кирчо, а и самият Борисов и Бойкикев, вече били повече от неразделни по двойки и тройки. Тежко и горко за България с тези влюбени гълъбчета! И след празника, на който за пореден път им спуснаха окръжното от братския Лондонски райком, посредством тотално компрометирания, оплетен в офшорки и далавери Камерън, а именно поемането на дългове и подаряването на стотици милиони и милиарди от българските данъкоплатци, за да може върхушката в Киев да си купува яхти, след като Вашингтон изцяло джироса на европейските си и британски слуги издръжката на наркокомуната от “Банкова”“, подчерта Ивайло Дражев.

"А през това време Гнома, напъвайки се да стане председател на Народното събрание, вече е в ролята на прессекретар на Пеевски и лови бели мишки, вместо да пита началничката им Галя от Посолството не беше ли точно Пеевски уличен за корупция в издаването на българско гражданство и документи за самоличност и затова е начело на музикалната класация “Магнитски”, от която търси да се отърве дори и ако трябва да го пратят на фронта в Авдеевка като доброволец“, завърши Дражев.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 101
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК