Стрелецът по Доналд Тръмп си е взел отпуск, за да натисне спусъка

Америка

Стрелецът по Доналд Тръмп си е взел отпуск, за да натисне спусъка

56048
на 17.07.2024
Стрелецът по Доналд Тръмп си е взел отпуск, за да натисне спусъка
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

"Томас Матю Крукс, човекът прострелял Доналд Тръмп, си е взел ден отпуск, за да натисне спусъка", това написа британският в. "Дейли мейл".

препоръчано

"Мъжът е заявил на шефа си, че на следващия ден е имал важна работа и поискал един ден отпуск", добави изданието.

"Молбата на Крукс е била удовлетворена. След края на смяната си той е казал на колегите си от рехабилитационен център в град Бетел Парк, щата Пенсилвания: "Довиждане, до други ден", посочи още цитираната медия.

След това Крукс простреля Тръмп по време на предизборна проява на кандидата за президент на САЩ в град Бътлър, Пенсилвания.

"Днес Федералното бюро за разследване (ФБР) съобщи, че негови служители са изследвали мобилен телефон на Крукс. "Ние намерихме някои данни, които ни навеждат на мисълта, че той е извършителят на атаката срещу господин Тръмп, но не и неопровержими доказателства за това. Вероятно господин Крукс е имал още един апарат", заявиха от ФБР, цитирани от вестник "Вашингтон пост".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за вторник - денят е успешен за Овните и емоционален за Скорпионите САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за вторник - денят е успешен за Овните и емоционален за Скорпионите
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! ЦИК с инструкция към кметове и областни управители: Унищожете старите хартиени ролки за машините (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! ЦИК с инструкция към кметове и областни управители: Унищожете старите хартиени ролки за машините (ВИДЕО)
ново
Днес: 66
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК