Вход
София
Времето в София 11 o C

Строги санитарни мерки на изборите в ямболското село Тенево

Строги санитарни мерки на изборите в ямболското село Тенево

на 27.09.2020
3144
0
Строги санитарни мерки на изборите в ямболското село Тенево
Автор: ПИК
27.09.2020
0
3144

При строги противоепидемични мерки ще се проведат изборите за кмет в ямболското село Тенево в днешния ден. Инспектори на Регионалната здравна инспекция ще следят за тяхното спазване.

Областният управител Димитър Иванов увери, че както общинската избирателна комисия в община Тунджа, така и членовете на секционните избирателни комисии са подробно запознати с противоепидемичните мерките.

"Задължително с маски, задължително след дезинфекция преди влизане в изборните помещения, задължително отстояние. По един от избирателите в помещението ще се влиза. Ще има хора, които ще се занимават само и единствено с дезинфекцията на повърхностите, които са вътре в секционните избирателни комисии".

По предварителни списъци в село Тенево право имат да гласуват 1259 граждани. Кандидатите за кметското място са трима.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 34713
архив

Срещнали се двама, разприказвали се, по едно време единият попитал: - А какво прави жена ти? После се сетил, че жената е починала и продължил непринудено: - Все в същото гробище ли си е?

x
Борисов: Трябва да насочим вниманието си към възрастните и болните! Агресията на противниците ни плаши хората и показва истинските им лица (ВИДЕО)
x
Тези зодии се влюбват сляпо
x