СТРОГО СЕКРЕТНО В ПИК! ОПЕРАТИВНИ ДАННИ: ЗАГОВОР ЗА ВОЕНЕН ПРЕВРАТ ОПЛИТА РУМЕН РАДЕВ И ШЕФА НА ВВС ГЕНЕРАЛ СТОЙКОВ. Екстремисти, платени от Цветан Василев и Божков, ще проливат кръв насред София утре (СНИМКИ)

АВТОРСКИ НОВИНИ

СТРОГО СЕКРЕТНО В ПИК! ОПЕРАТИВНИ ДАННИ: ЗАГОВОР ЗА ВОЕНЕН ПРЕВРАТ ОПЛИТА РУМЕН РАДЕВ И ШЕФА НА ВВС ГЕНЕРАЛ СТОЙКОВ. Екстремисти, платени от Цветан Василев и Божков, ще проливат кръв насред София утре (СНИМКИ)

458928
на 06.02.2020
СТРОГО СЕКРЕТНО В ПИК! ОПЕРАТИВНИ ДАННИ: ЗАГОВОР ЗА ВОЕНЕН ПРЕВРАТ ОПЛИТА РУМЕН РАДЕВ И ШЕФА НА ВВС ГЕНЕРАЛ СТОЙКОВ. Екстремисти, платени от Цветан Василев и Божков, ще проливат кръв насред София утре (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

В ход е заговор за държавен преврат, научи ПИК от два независими един от друг източника от висшите етажи на властта. Според информацията ни в момента службите за сигурност работят активно по осуетяване на метежа, чийто патрон е президентът на републиката Румен Радев и ще се извърши в услуга на Кремъл.

препоръчано

Според оперативни данни Радев може да опита да свали законното правителство с военна сила. За целта преди това ще бъдат предизвикани улични безредици, легендирани като "справедлив народен протест срещу кабинета на Бойко Борисов".

Стартът е утре по обед, когато проруски паравоенни формирования заедно с погромаджийската бутикова партия от Варна "Възраждане" свикват протест. Във въпросния "протест", платен с пари на обвиняемите олигарси Цветан Василев и Васил Божков, ще се включат активисти на БСП, движението на Мая Манолова, партията на Мария Капон и Арман Бабикян ЕНП. Целта е да се провокират стълкновения с полицията и да се пролее човешка кръв.

Полицията вече е по дирята на радикалните елементи, на които са броени крупни суми, за да извършват погроми. Органите на реда предупреждават, че ще действат твърдо при посагеталства над полицейски служители, ведомства и мирни граждани.

Свидетели разкриват пред ПИК, че след кървавите улични размирици Радев може да призове генералитета да "опази отечеството и народа от властта". Като основен негов съмишленик в армията се сочи командващия на ВВС генерал Цанко Стойков. Той е лично предан на Румен Радев и изпълнява само негови заповеди, както стана ясно от аудиозаписите, разпространени от прокуратурата покрай аферата с назначенията на Десислава Радева във войската.

Задачата на генерал Стойков била да привлече към заверата и други висши офицери, които в един момент да обявят неподчинение към министъра на отбраната Красимир Каракачанов.

Истинска загадка е защо генерал Стойков не бе уволнен веднага след оповестяването на СРС-тата с президента, при положение че е очевидно нелоялен към законното правителство и държавата, коментира се активно сред политическия елит.

Висши генерали от българската армия са уведомили военния министър Красимир Каракачанов, че повече няма да му се подчиняват, пише междувременно фейк сайтът на Арман Бабикян „Информиран.нет“.

Бабикян се грижеше за предизборната кампания на Мая Манолова в София. Навремето нашумя с това, че изнудваше Бойко Борисов за няколко милиона, за да му бъде пиар като кмет на столицата.

В момента сайтът на Бабикян е флагман на кампанията срещу законната власт и в полза на президента Радев. Там ежечасово се бълват поне по 10 абсолютно измислени новини за политическата ситуация в държавата, като тази, че български генерали са обявили неподчинение.

Това е част от истерията и подготвяния заговор за държавен преврат, иницииран от Радев и проруски кръгове около него.

Предлагаме ви в тази връзка и писание от профила на Костадин Дичев, зелен активист и дежурен участник в улични безредици. Постът се споделя от червени тролове, погромаджии от „Възраждане“, активисти в проруски паравоенни формирования, симпатизанти на Мая Манолова и Слави Трифонов.

Г-н Президент, генералите на Република България очакват от Вас заповед за обявяване на Военно положение! Нашата Родина се намира във Война обявена от правителството на Бойко Борисов, заплашваща суверенитета, Националната сигурност, организиране и провеждане на геноцид над населението.

Искаме:

1. Въвеждане на Военно положение със свикване на достатъчен брой запасняци;
2. Обявяване на Военно Временно Правителство и разпускане на сегашното правителство, всички партии, Народно събрание,. Главен прокурор, ВКП, ВСС,
3. Задържане под домашен арест на цялото Правителството от министри, зам-министри до директори на дирекции, областни управители, последните двама Главни прокурори, ВКП и ВСС до изясняване на вида и количеството на личностни престъпления.

Вижте още скандални призиви на паравоенни за кървав преврат:

Скандалните призиви за военни бунтове

От въпросният кръг, който ползва хаштаг "Единение" зоват за протести в същия ден и час, за когато обяви такива и погромаджията от "Възраждане" Костадин Костадинов

Костадинов свика улични акции още във вторник минути след скандалния призив на президента Радев за преврат. Веднага след това като под команда се активизираха и хората на Мая Манолова и телевизията на БСП, както ПИК съобщи

Мъж, който се представя за служител на ГДБОП, и е фен на групата, също призовава за военно положение 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за втория ден на май - Раците си печелят врагове, трудности очакват Девите САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за втория ден на май - Раците си печелят врагове, трудности очакват Девите
ПИК TV x
Проф. Антоанета Христова с ЕКШЪН ПРОГНОЗА пред ПИК TV: Служебното правителство ще управлява дълго! ГЕРБ налага цензура на алтернативите на сглобката в трите основни телевизии (ВИДЕО) Проф. Антоанета Христова с ЕКШЪН ПРОГНОЗА пред ПИК TV: Служебното правителство ще управлява дълго! ГЕРБ налага цензура на алтернативите на сглобката в трите основни телевизии (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК