СТРЯСКАЩО: 8 души с коронавирус от Монтанско починаха

Здраве

СТРЯСКАЩО: 8 души с коронавирус от Монтанско починаха

15082
на 28.11.2020
СТРЯСКАЩО: 8 души с коронавирус от Монтанско починаха
Автор:   ПИК

8 човека с коронавирус от Монтанско са починали за изминалото денонощие, показват данните на РЗИ. Така от началото на пандемията общият брой починали с коварната зараза е 128.

препоръчано

30 пък са позитивните на коронавирус за последното денонищие в региона. Един от новодиагностицираните е приет в болница, а останалите са под домашна карантина. 58 бяха случаите в петък.

По 80 граждани със симптоми на коронавирус са били насочвани от общопрактикуващиге си лекари към РЗИ, за да им бъде предписан безплатен PCR тест във вторник и сряда, съобщиха от здравната институция.

В останалите работни дни от седмицата, предписания са потърсили между 40 и 60 души. Няма данни колко хора са си направили PCR по желание срещу заплащане.

Сподели:
Бомба x
Кои са най-сериозните и най-забавните зодии Кои са най-сериозните и най-забавните зодии
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО)
ново
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това