СТУДЕНО И МЪГЛИВО УТРО: Слънцето пробива към обед и вдига температурите до 18°

Епицентър

СТУДЕНО И МЪГЛИВО УТРО: Слънцето пробива към обед и вдига температурите до 18°

11223
преди 4 часа
СТУДЕНО И МЪГЛИВО УТРО: Слънцето пробива към обед и вдига температурите до 18°
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

В сутрешните часове на места в низините и около водните басейни ще има мъгла. Минималните температури ще бъдат между минус 2° и 3°, в София - около 0°.

препоръчано

Днес ще бъде предимно слънчево. Временни увеличения на облачността, средна и висока, ще има над крайните западни райони. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток.

Максималните температури ще са между 15° и 20°, в София – около 18°, прогнозират от НИМХ.

В планините ще бъде слънчево. Ще духа слаб източен, по високите части – умерен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 12°, на 2000 метра - около 8°.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа до умерен предимно северен вятър. Максималните температури ще бъдат между 14° и 16°. Температурата на морската вода е 18°-19°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов с мощна офанзива във Велинград! Красен Кралев обясни какво е общото между ГЕРБ и Реал Мадрид (НА ЖИВО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов с мощна офанзива във Велинград! Красен Кралев обясни какво е общото между ГЕРБ и Реал Мадрид (НА ЖИВО)
ново
Днес: 46
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК