Студен фронт замени летните жеги в Гърция

Балкани

Студен фронт замени летните жеги в Гърция

3078
на 14.01.2021
Студен фронт замени летните жеги в Гърция
Автор:   ПИК

Студен фронт започна да обхваща Гърция от сряда вечерта с минусови температури на места, показват данните на Националната обсерватория в Атина, цитирани от "Катимерини".

препоръчано

Метеорологичният фронт, който бе наречен "Леандро“, ще бъде придружен от снеговалежи над райони от континенталната част на страната и ще продължи до понеделник.

Очаква се температурите да спаднат под нулата в планинските райони и дори в някои ниски райони през нощта, предава за капризите на времето "Фокус".

Снеговалеж се прогнозира в низинните райони на провинции Македония, Тракия и Тесалия, но също и в планините и хълмистите райони на останалата част от страната. Въпреки, че ще има периоди на подобрено време между снеговалежите, мразовити условия - особено през нощта - се очаква да създадат проблеми.

Очаква се температурите да спаднат значително в Атика в четвъртък вечерта, започвайки в северните части и в централната част на Атина през нощта и рано в петък. Снеговалежи се очакват и в планинските части на басейна на Атика.

Сподели:
Бомба x
Какво искат жените в леглото Какво искат жените в леглото
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Социалният министър Деница Сачева: Пенсионерите ще взимат по 50 лева и през април (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Социалният министър Деница Сачева: Пенсионерите ще взимат по 50 лева и през април (ВИДЕО)
ново
Днес: 35
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това