Вход
София
Времето в София 13 o C

Стъки, ГДБОП отдавна доказа, че Бабикян е босът на "Информиран.нет", но над него има чадър!

Стъки, ГДБОП отдавна доказа, че Бабикян е босът на "Информиран.нет", но над него има чадър!

на 15.09.2020
220702
0
Стъки, ГДБОП отдавна доказа, че Бабикян е босът на "Информиран.нет", но над него има чадър!
Автор: ПИК
15.09.2020
0
220702

Станислав Недков-Стъки подаде днес сигнал до ГДБОП срещу бащата на фалшивите новини у нас Арман Бабикян, както ПИК съобщи по-рано. Новината за минути стана хит и бе препечатана в почти всички медии с фанфари. Което е чудесно и похвално - най-после да се обърне сериозно внимание на този бич на българската действителност, рушащ обществото ни в последните години.

За уважение е и гражданската доблест на Стъки да се изправи като истински мъж срещу унищожителната машина от фалшиви новини, стотиците им тролове и хиляди долари, плащани ежемесечно за разпространение на лъжите в социалните мрежи. Най-малкото защото са съсипали не един и два живота и се иска кураж да им се опълчиш. 

Но след фанфарите е време да си кажем и истината, а тя е, че над Бабикян и сайтовете му "Информиран.нет", "Чудослав", София таймс" и сие, има опънат чадър от много, много високо място и ПИК вече лично се убеди в това, както съобщихме още преди половин година.

Затова, уважаеми г-н Недков, се боим, че вие ще сте просто поредният разочарован българин, опитал да защити честта си и истината.

ГДБОП вече отдавна доказа, че именно Арман Бабикян стои зад въпросните менте сайтове. ПИК се сдоби с документи, събрани от спецполицаите по този въпрос. Те обаче са отлежавали с години незнайно защо, без да има по-нататъшни действия по разследване и наказание на хората,които стоят зад зловещи лъжи, включително за смъртта на публични личности. 

ПИК обаче си свърши гражданската задача и информира обществото, публикувахме документите. Подадохме и сигнал до прокуратурата, посочвайки освен доказателствата на ГДБОП и още един куп нарушения на закони, заради които въпросните сайтове трябва да бъдат спрени. 

Като например, че на тях няма посочен собственик и адрес и грубо нарушават правилата за медиите, но въпреки това не са глобени или санкционирани. Комисията за регулиране на съобщенията отдавна имаше право да спре домейна заради тези нарушения, както е правила с доста други сайтове, но не би.

Нито пък до момента Министерство на културата е изпълнило разпоредбите да направи национален регистър на медиите, където всичко да е ясно и да се знае кой стои зад определени твърдения и каква отговорност носи. 

Зад менте новините застана лично и Румен Радев, който е най-хваленият човек във въпросните медии и едва ли е случайно. Той върна с вето закона, който можеше да реши веднъж завинаги този проблем.

Прокуратурата не ще ли също не успя да намери достатъчно данни в сигнала, за да започне разследване срещу това обществено зло, което от години е публична тайна.

Защо ли? Ами отговорът изниква от само себе си - над Бабикян от години има чадър от най-високо място. 

Нещо повече - не щеш ли Арман Бабикян и терористът от метрото Светослав Трайков, на чиито мейл е регистриран  домейна на "Информиран. нет" изведнъж се оказват в ролята на днешните площадни спасители на народа!

Авторите на "Информиран.нет" цъфват като чисти месии, а не като менте лидери от менте сайт на менте протест.

Затова и този опит на Станислав Недков ще остане напразен, уви! 

Ето и пълното разследване на ПИК, публикувано от нас още пред април тази година, в което се доказва, че Арман Бабикян със сигурност е собственик на гнусния анонимен фейк сайт "Информиран.нет":

Това доказват документи от ГДБОП към МВР, с които се сдоби по свои канали редакцията на ПИК във връзка с разследване, което провеждаме относно собствеността на ментето.

Оказва се, че службите са наясно с истинския бос на сайта още от години, но не си мърдат пръста по въпроса да го осветлят и така да дадат възможност на мнозина засегнати да заведат дела срещу него.

Защо има чадър над Бабикян и докога ще продължава това, е отделна тема, която скоро също ще получи своя отговор.

Публикуваме официален отговор на компанията "Суперхостинг" до ГДБОП, в който се посочва, че титуляри на хостинта са лицето Мартин Иванов, както и юридическото лице "Итера 431" ЕООД.

Публикуваме и справка от Търговския регистър, от която е видно, че управител на "Итера" е Арман Бабикян.

Публикуваме и фактура, с която Бабикян плаща таксата за хостинга на "Информиран.нет" за цялата 2018 г.

Интересното е, че лицето "Мартин Иванов" няма налично ЕГН, което вероятно означава, че е псевдоним. Посоченият мейл за връзка пък е slavit@gmail.com, за който стана ясно, че стои терористът от метрото Светослав Трайков, дясна ръка на Гробовното трио и съорганизатор на метежа им.

След справка с компютърни спецове узнахме, че IP-адресът на "Информиран.нет" е 164.138.221.45. Хоства се в българската компания "Суперхостинг".

Проверката ни показа, че в момента, към 2020 г., този IP-адрес съответства на сайта emagine.bg. В Register.bg е указано, че собственик на този домейн е фирма "Манира". Изпълнителен директор на фирмата пък е лицето Арман Бабикян, адресът е улица "Тулово" 3, София.

Излиза, че Бабикян е прехвърлил домейна от една своя фирма - "Итера", към друга - "Манира", след като ГДБОП са направили проверката през 2018 г.

ПИК предостави документите, с които се сдоби, на прокуратуратка, за да подпомогне нейното разследване относно собствеността на "Информиран.нет". 

Припомняме, че Арман Бабикян се прави на ни лук ял, ни лук мирисал по темата с гнусните фейкове и твърди, че нямал сайт. Той е редовен гост в студиата на национални телевизии, както и в БНР, където раздава морални оценки и присъди по актуални обществени теми.

А вече се представя и за новият месия на България и говори от името на българския народ...

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 34835
архив

Работодателят:
- Младежо, смятате ли, че можете да се справите с разнообразна
работа?
Кандидатът:
- Би трябвало - за последните три месеца смених осем различни
работи!

x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Здравните власти с аларма: За последната седмица е отчетен ръст на смъртността от 50% (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
x
Астролог предупреждава: В никакъв случай не се женете този четвъртък - работата ще завърши с развод
x