Стъки извънредно пред ПИК: Радев отвърна на поканата ми за дебат с натиск и заплахи от МВР. Рашков няма да прости, че внесохме писмо до САЩ за "бившите хора" (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

ЧАС ПИК

Стъки извънредно пред ПИК: Радев отвърна на поканата ми за дебат с натиск и заплахи от МВР. Рашков няма да прости, че внесохме писмо до САЩ за "бившите хора" (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

201554
на 03.06.2021
Стъки извънредно пред ПИК: Радев отвърна на поканата ми за дебат с натиск и заплахи от МВР. Рашков няма да прости, че внесохме писмо до САЩ за бившите хора (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

Атрактивни Джакпоти и Нови Игри от efbet (18+)

Румен Радев отвърна на поканата ми за дебат с натиск от МВР. Оттам вече получавам обаждания и заплахи, обяви Станислав Недков - Стъки в ефира на ПИК ТВ.

препоръчано

Миналата седмица председателят на ММА-федерацията разкри, че Инициативен комитет издига кандидатурата му за президент на България. Засега "на тепиха" са само той и Радев.

Радев не само не даде знак, че приема хвърлената ръкавица, но и започа да си служи с типично ченгеджийски методи, което не му прави чест. Подложен съм на натиск, засега няма да казвам повече, каза ММА-боецът.

В събота Стъки и Съюзът на репресираните от комунизма на Лили Друмева инициират възпоменателно събитие в концлагера в Белене. Там под мотото "бивши хора" ще бъде почетена паметта на жертвите от комунистическите репресии.

Недков, заедно с издателя на ПИК, журналиста Юлий Москов и още над 5000 български граждани се подписа под декларация до американското посолство срещу езика на омразата на вътрешния министър Бойко Рашков. Декларацията бе внесена публично в деловодството на легацията в сряда.

"И реакциите на тандема Радев - Рашков не закъсняха. Започна натискът върху мен, който свързвам и с кандидатурата ми за президент, и с писмото до посланик Херо Мустафа", смята Станислав Недков.

“Освен, че няма отговор, ние имаме нещо много притестително - имаме опит за сплашване на негов политически опонент от страна на неговия вътрешен министър. Днес получих обаждане от РДВР-Велико Търново, че е образувана проверка, че е получен анонимен имейл, без име, без, подпис, с асбурдни обвинения срещу мен. Пратена е във Велико Търново с червен печат. Попитах това какво означава, а служителката ми отговори, че трябва да се действа максимално бързо с него. Искрено се надявам, че ще получа извинение“, съобщи Недков.

"Това звучи малко като историята с канибала, защото обвинението, което е отправено към мен, има тази тежест. Надявам се да получа извинение от Бойко Рашков. Цялата тази работа е скалъпена от него по нареждане на Румен Радев", продължи Стъки.

Той определи и мисленето на Рашков като комунистическо. "Този мейл е от несъществуваща поща, направена само за този сигнал и този сигнал е пратен по служебен път с ударен червен печат и инструкцията да се действа максимално бързо и да се намери нещо, в което да бъде обвинен този човек", обясни още за опита за разправа Станислав Недков.

Цялото нещо се случва само 24 часа, след като внесохме подписката в американското посолство, изтъкна той. "Не очаквам някаква реакция от нея точно по този въпрос. Всички, които имаме смелост, трябва да вземем нещата в свои ръце, няма кой да ни реше нашите проблеми, ако лично не се справим с тя", продължи Недков.

От своя страна Недялко Недялков сподели, че има усещането, че живее в някаква сбъркана държава. И направи аналогия с времената след Освобождението с временното руско управление на княз Дондуков, както и това след 9 септември 1944 г. "Не знаех, че живеем 52-ия щат на Америка, мислех, че сме независима държава. Работа ли е на един чужд посланик да сформира българско правителство?", каза издателят на ПИК.

"Това не е приемливо със сигурност от голяма част от българските граждани. Радвам се, че сме част от ЕС, защото с този сигнал, можеше да дойдат вкъщи и да ме отведат в Белене", допълни Станислав Недков.

Недков припомни, че има издадена Наредба от Вежди Рашидов за прочистване на т.нар. анонимни сайтове, но предходният министър на културата Боил Банов, не е предприел нищо в тази насока. 

"И искам да помоля Ива Николова да попита Румен Радев дали не го е срам от това назначение за културен министър, който нарича театрите предприятия", коментира още Стъки по адрес на служебният културен министър Велислав Минеков, който цяло лято шестваше из София с бесилки и ковчези.

В събота Стъки и Съюзът на репресираните от комунизма на проф. Лили Друмева инициират възпоменателно събитие в концлагера в Белене. Там под мотото "бивши хора" ще бъде почетена паметта на жертвите от комунистическите репресии.

"Ще помолим тези времена никога повече да не се връщат в България. Опитите на различни партии да овладеят съдебната система, водят до това - само по причина, че са неудобни на властта, хора да бъдат затваряни без съд и присъда. Това посещение няма да бъде само знаково, но и да дадем знак, че тази времена са останали далеч назад във времето, защото виждаме много опити това да се случи. Ако бяхме 1989 г. или по-рано, аз щях да бъда там, може би с теб да делим една килия. Това, което от 4 април, вече два месеца слушаме, как Румен Радев, чрез неговите политически проекти, се опитват да изчегъртат 1 млн. български граждани. Не трябва да го позволяваме! Жалко, че чакаме все ножът да опре до кокала, но когато опре, ще излезем и докажем, че българският народ не иска да се връща там, откъдето преди много години сме излезли", заяви Недков. .

"Този кабинет няма легитимност. Той е назначен с цел да проведе свободни избори. Не съм чул темите за изборите да се обсъжда в дневния ред на правителството. Извършва се чистка. Вчера бяха освободени всички директори на горски стопанства. Какво ще се случи с тях и техните семейства? Те не са от ГЕРБ, те не са слуги на Бойко Борисов, не са партийно оцветени. В момента какво правят? Подменят профисоналистите с парашутисти, лично предани на президента и неговите хора. И това се случво без те да се спечелили парламентарни избори. Радев е един кандидат-президент в момента, той няма партия. Той управлява по някаква сбъркана точка от Конституцията - служебен кабинет. В момента всички си патим от абсолютната безнаказаност на служебното правителство - няма надзор, никакъв надзор няма над актовете, ние в момента сме в режим на една еднолична диктатура. Идва някой си човек и подменя вота на българите. Кой управлява в момента? Г-н Радев с петия и шестия, с Христо Иванов и Мая Манолова", коментира Недялко Недялков.

Тази ситуация в момента е много удобна за Румен Радев. Той в момента не носи никаква отговорност, подкрепи го Недков.

И припомни опитът на предишния служебен кабинет на Румен Радев да се купят изтребителите "Грипен". Сега пък се извършват чистки и професионални акции с опити да се овладее прокуратурата. "Разграден двор е много удобен за мафията", заключи Станислав Недков.

"Защо никой не споменава за ТЕЦ-1 и ТЕЦ-3? Защо само за последните 10 години? Защо никой не говори за тези два ТЕЦ-а, които са със заробващи договори? Защо никой не говори за разграбването на "Кремиковци", за даването на концесия на златото, за авиокомпания "Балкан"? Защо ще правим ревизия само на Бойко Борисов?", попита Станислав Недков обхванатите от реваншизъм хора на Румен Радев.

"Най-тъжното е, че тази държава, която излиза от пандемията, има нужда от помирение, а не от разлайването на кучетата", изтъкна Недялко Недялков.

Никой не печели от това да се противопоставят българи срещу българи, каза още Недков. И заяви, че в момента това няма как да се случи, защото президентът не е обединител, а разединител на нацията.

"45-ият парламент беше срам за парламентаризма. Ние чухме как да отворим повече секции за българите в чужбина, а от нито един депутат не чухме как да приберем тези 2 млн. българи обратно в България. Ние не чухме и сега не чуваме, никой не говори за това нещо", продължи Станислав Недков.

"Най-важното е чистката, стани да седна", отбеляза Недялко Недялков.

Станислав Недков призова и най-накрая тази държава да заработи като държава. "Заплашват се възрастни хора, че там, където има червен кмет, и ако не гласуват за него, няма да имат дърва за зимата и да си пазаруват от магазина. Вътрешният министър вместо да се занимава с политически опоненти като мен, да се опита да се бори с битовата престъпност", допълни той.

"Улицата се опитва да превземе независимата съдебна власт. Това е скандал, това трябва да е тема номер едно. Тъп виц, някакво дежа вю е година и половина да се занимаваме с някакви шкафчета на Борисов. Няма свобода на словото в България, това е факт", сподели Недялко Недялков. И определи като цензура това, че Станислав Недков, който е втората обявена официално кандидатура за президент, не е обект на интерес от страна на националните телевизии.

Недялко Недялков съобщи и новина в аванс, че следващият четвъртък, отново в студиото на ПИК TV, ще бъде обявена и програмата на Патриотично-консервативното обединение.

Длъжни сме да се борим и да не отстъпваме. Единствената възможност да се оправят нещата, е в нас. Ние сме длъжни, никакви заплахи, червени печати, не могат да ни спрат! Ние имаме силата на народа и на Господ. Нека доброто победи злото!, завърши Станислав Недков.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 150
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК