Вход
София
Времето в София 13 o C

Стъки скочи срещу фалшивите новини: Ало, Банов, свършете си работата! Арогантно е от регистъра на медиите да отсъстват лица като Бабикян

Стъки скочи срещу фалшивите новини: Ало, Банов, свършете си работата! Арогантно е от регистъра на медиите да отсъстват лица като Бабикян

на 26.09.2020
35054
0
Стъки скочи срещу фалшивите новини: Ало, Банов, свършете си работата! Арогантно е от регистъра на медиите да отсъстват лица като Бабикян
Автор: ПИК
26.09.2020
0
35054

ММА боецът Станислав Недков стъки скочи остро за фалшивите новини. Самият той, след като се обяви против незаконните катуни и метежниците, стана основна мишена на фалшивите сайтове на Арман Бабикян.

Стъки дори пусна и сигнал до ДАНС, за да се направи пълна проверка и да се спрат сайтовете на Бабикян, които години наред тровят интернет пространството със 100 процента фалшивите си новини, без никой да му търси сметка затова.

Агенция ПИК многократно е показвала, че зад едни от най-гнусните сайтове за фалшиви новини стои именно човекът от Гробовното трио Арман Бабикян с документи. Оказва се обаче, че законите не го ловят.

В своя коментар Стъки отчита, че близо две години министерството на културата и министър Боил Банов не се заемат с този бич и отчита, че е нелогично лица като Бабикян да отсъстват от регистъра за медиите, след като има безспорни доказателства, че той е собственик на сайтове за фалшиви новини. 

Ето и какво написа Стъки: 

АЛО, БАНОВ!

Ало, Стъки съм! Май не се чуваме добре! Регистърът още не е готов!

Министър Банов,

имахте достатъчно време, почти 2 години, за да разберете, че подходът Ви за “стимулиране” на неизрядните собственици на фалшиви сайтове води до още по-голяма анархия в тиражирането на жълти новини.

Не съм “медиен” човек, но като гражданин на България и като многократно потърпевш от фалшиви “новини” в жълти сайтове, имам право да знам защо смятате, че законите не важат за всички.

Как така всички работещи българи сме длъжни всяка година да подаваме данъчни и всякакви други декларации, и ако някой се забави дори с ден, следва глоба, а Вие позволявате на някои тарикати - собственици на фалшиви сайтове да се чувстват недосегаеми?

Виждаме, че всички медии, уважаващи себе си, своите зрители, читатели и слушатели, са спазили закона и са подали своите декларации в публичния регистър.

Някак нелогично и арогантно е обаче да гледаме как от регистъра на медиите отсъстват лица като Арман Бабикян, за който има множество медийни публикации, доказващи притежание на сайтове за фалшиви новини.

Защо за тия хора законите не важат?

Глобите, заложени в закона са достатъчно големи и те нарастват след всяко следващо нарушение.

Затова от Вас единствено се иска да приложите правомощията си и да осъществите строг контрол върху осветляването на собствениците, начините на финансиране и прекратяването на гнусните и лъжливи драсканици, с които всеки неудобен и инакомислещ българин може да бъде омаскарен.

Медийния комфорт за Вас, като министър е добре дошъл, но той не бива да е за сметка на успелите и популярни българи!

Министър Банов бъдете смел и си свършете работата докрай.

Пак Ви напомням, че от Вас зависи дали ще Ви запомним, като смел или като страхлив министър!

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 34838
архив

Работодателят:
- Младежо, смятате ли, че можете да се справите с разнообразна
работа?
Кандидатът:
- Би трябвало - за последните три месеца смених осем различни
работи!

x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Здравните власти с аларма: За последната седмица е отчетен ръст на смъртността от 50% (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
x
Астролог предупреждава: В никакъв случай не се женете този четвъртък - работата ще завърши с развод
x