СУЕВЕРИЕ: Борисов се закичи против уроки при завръщането си в парламента (СНИМКА)

Акценти

СУЕВЕРИЕ: Борисов се закичи против уроки при завръщането си в парламента (СНИМКА)

105304
на 13.04.2023
СУЕВЕРИЕ: Борисов се закичи против уроки при завръщането си в парламента (СНИМКА)

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов ще се окаже доста суеверен. Бившият премиер на България, който днес се завърна като депутат в 49-ото Народно събрание, се закичи против уроки за първия си работен ден в пленарната зала, забеляза ПИК.

препоръчано

Борисов зае мястото, на което в предишния парламент седеше председателят на Парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова.

Фотокамери уловиха червено конче, вързано върху китката на лявата ръка на Борисов. 

Червеният конец бива свързван с различни вярвания и тълкувания, датиращи от хилядолетия. Смята се, че спомага за предпазване от лоши очи, зли сили, уроки и магии. 

Според депутатите от ГЕРБ, Бойко Борисов не е вързал конеца специално за днешното откриване на новото Народно събрание, а той може да бъде забелязан върху китката му постоянно.

Лидерът на първата политическа сила е известен и с други суеверия, към които се придържа. Едно тях, например, е че избягва да дава пари в понеделник, за да не му тръгне така цялата седмица.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 55
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК