Вход
София
Времето в София 0 o C

Суеверие спъва сватбата на зам.-министър! Хубавата юристка до Нанков се дърпа заради високосната година

Суеверие спъва сватбата на зам.-министър! Хубавата юристка до Нанков се дърпа заради високосната година

на 14.01.2020
50705
23
Суеверие спъва сватбата на зам.-министър! Хубавата юристка до Нанков се дърпа заради високосната година
Автор: ПИК
14.01.2020
23
50705

Суеверие може да спъне сватбата на зам.-министър Николай Нанков и любимата му. Това разказаха близки до бъдещия младоженец от кабинета "Борисов".

ИЗВЪНРЕДНО И ПЪРВО В ПИК TV: Борисов с голяма новина от джипа - пече се сватба...

ИЗВЪНРЕДНО И ПЪРВО В ПИК TV: Борисов с голяма новина от джипа - пече се сватба...

Заместник-министърът на регионалното развитие Николай...

на 23.12.2019

Преди празниците премиерът Бойко Борисов издаде, че Нанков ще каже "да" на любимата си на сватба през май. Това стана, докато караше джипа за поредната инспекция по пътищата. Самият Нанков, който ревностно крие личния си живот, също разкри в социалните мрежи, че е сгоден, но премълча името на любимата жена. Красавицата, която пленила сърцето на бившия регионален министър, се казва Ели и е горда болярка, пише столичен вестник.

Ели е десетина години по-млада от бъдещия си съпруг, юрист е и освен това наследница на именита търновска фамилия, разказаха близки до регионалния зам.-министър.

Ала планираната сватба през май може и да не се състои, тъй като хубавата юристка била против да се омъжи във високосна година.

Въпреки че датата 29 февруари е хитова сред младоженците у нас, Ели се опитала да убеди бъдещия си съпруг да не сключват брак през тази година. Нанков обаче бил непреклонен не само защото е лудо влюбен в хубавата търновка, но и поради факта, че премиерът Бойко Борисов вече е издал, че един от най-солидните му хора в екипа ще се жени. С Ели обаче не са избрали още кумовете. Слуха, че най-близкият приятел на Нанков - депутатът от мнозинството Иван Миховски, и съпругата му Даниела ще са кумове на младото семейство, отрече самият Нанков. "Не, няма да са те, не сме обмисляли това. Не ми се иска много да говоря за Ели и сватбата, все пак на фона на всички проблеми, които имат хората в Перник и които се опитваме да решим, е някак несериозно", откровен е зам.-министърът. Но все пак завесата над любовта му се вдига.

Ели е неотлъчно до Нанков и се грижи за него като за съпруг. Тя също е с политически ген, смеят се близките на регионалния зам.-шеф - дядо й е бил ректор на Великотърновския университет, а татко й - политик. Не заради политиката обаче хубавата юристка е неотлъчно до Нанков, който мечтае вече и за деца.

Николай Нанков се сгоди

Николай Нанков се сгоди

Зам.-министърът на регионалното развитие и...

на 05.01.2020

"Мечтая да се видя женен, леко побелял и с цели три деца", издаде с усмивка Нанков. За да сбъдне мечтата си, ексгубернаторът на Ловеч паднал на колене във Виена. На Нова година Нанков и Ели били в австрийската столица, където ексминистърът изненадал половинката си с предложение. Тя го очаквала, тъй като още през лятото Нанков обмислял смелата стъпка.

Въпреки твърденията на премиера Ели и Нанков не са решили категорично датата на сватбата. Но на тържеството, което ще е в тесен кръг, ще бъдат поканени само най-близките приятели на бившия министър и съпругата му. Въпреки това премиерът Бойко Борисов и останалите членове на кабинета също ще получат покани.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 17938
архив

Отива Нане в черквата и сяда при дядо поп да се изповяда.
Попът го пита: 
- Какви грехове имаш синко?
Нане казва: 
- Ами дядо попе, нали знаеш, такива по тънката част.
- С коя съгреши сине?
- Ами не мога да ти кажа, не е кавалерско, нали знаеш.
Дядо поп: 
- Да не е с Пена дето живее до чешмата под мегдана?
- Не, нее дядо попе.
- Да не е с Мара, на баира отгоре до връо?
Нане: 
- И с нея не е.
- А да не е Станка, долу до реката при казаня?
- И с нея не е. Стига моля те, не ме разпитвай повече.
Дядо поп накрая му опростил греховете и Нане си тръгва. На входа на черквата го среща Вуте и му вика:
- Абре Нане, що чиниш тука?
- Ааа, нищо, дойдох да взема малко адреси.

x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Валери Симеонов приветства новите мерки срещу коронавируса, но има забележки: Детските площадки и басейните са опасни, БСП масово не носят маски в залата (ОБНОВЕНА)
x
Ето какво искат мъжете в леглото
x