СУЕТА: Асен Блатечки се набоде с филъри и ботокс

ГАЛЕРИЯ ШОУ

СУЕТА: Асен Блатечки се набоде с филъри и ботокс

15662
на 03.04.2023
СУЕТА: Асен Блатечки се набоде с филъри и ботокс

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Асен Блатечки вече изобщо не крие, че има друга жена до себе си след раздялата с Диляна Попова.
Актьорът не разказва подробности за актуалната дама на сърцето си, но се знае, че е по-млада от него.

препоръчано

Звездата навърши 52 години на 22 март, ала все още минава за секссимвол и привлича женското внимание. Mного дами честитиха рождения ден на Асен, включително и Айлин Бобева от шоуто "Ергенът", която публикува обща снимка с него. Не е ясно откъде се познават, но вероятно е по линия на каратето - и двамата са се занимавали професионално с бойния спорт. Някои дори заподозряха, че са имали кратка афера в близкото минало.

В приятелски компании мачото е споделял, че е имал над 500 жени - кажи-речи колкото едно средно голямо село! Популярният артист е доста суетен и женският интерес към него определено гали самочувствието му. Запознати издават, че по случай рождения си ден той се е освежил и е опънал бръчки с филъри и ботокс, пише столичен седмичник.

Личният си празник пък прекарал с най-близките си, сред които и приятелката му. Преди време Блатечки сподели, че изгората му е доста щедра към него. За Коледа му подарила маратонки и скъп часовник, за рождения му ден също успяла да го изненада с марково облекло. "Все пак материалните подаръци не са важни. По-важни са преживяванията!", обобщава звездата от редица български филми и сериали.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 76
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК