СУЕТА! Д-р Романова от "Откраднат живот” опъна бръчки (СНИМКА)

ТВ афери

СУЕТА! Д-р Романова от "Откраднат живот” опъна бръчки (СНИМКА)

43568
на 02.03.2020
СУЕТА! Д-р Романова от Откраднат живот” опъна бръчки (СНИМКА)
Автор:   ПИК

Актрисата Милена Живкова-Гераскова се появи в новия девети сезон на хитовата докторска поредица "Откраднат живот” с нова визия. Героинята й д-р Романова изглежда с две десетилетия по-млада от появата си в първия сезон на сериала, който се излъчи преди 4 години.

препоръчано

Обзета от суета, 59-годишната актриса все повече се притеснявала от обрамченото си с бръчки лице. Затова отишла в столична клиника за пластична хирургия и след финала на осмия сезон миналата есен се подложила на разкрасителни процедури, пише столичен ежеседмичник.

Резултатът е впечатляващ, констатират от екипа на тв продукцията. Звездата на театър "София” не е първата актриса от сериала, която се ремонтира в паузите между отделните сезони. Колежката й Мария Каварджикова, която изпълняваше ролята на Евгения Генадиева, също превъртя егенето си с две десетилетия назад още в началото на "Откраднат живот”.

Мария обаче не се престрашила да си направи по-сериозни корекции и само изгладила бръчките с филъри и ботокс.

Сподели:
Бомба x
ЗА ПЪРВИ ПЪТ: Роботът на Марс извлече 5 грама кислород ЗА ПЪРВИ ПЪТ: Роботът на Марс извлече 5 грама кислород
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Бойко Борисов: Продължаваме да подобряваме пътищата в страната (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Бойко Борисов: Продължаваме да подобряваме пътищата в страната (ВИДЕО)
ново
Днес: 204
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това