СУЕТА: Миро Каризмата се опъна с ботокс

ГАЛЕРИЯ ШОУ

СУЕТА: Миро Каризмата се опъна с ботокс

8177
на 08.04.2021
СУЕТА: Миро Каризмата се опъна с ботокс
Автор:   ПИК

Свръх суетата определено не подминава и Миро Костадинов от бившия дует "Каризма". Челото на певеца е опънато като платно след интервенции по лицето с ботокс. Това коментираха негови колеги след изявата му преди дни в "Като две капки вода", където пя в дует със Софи Маринова.

препоръчано

Изпълнителят винаги е показвал непукизъм към това как изглежда, но очевидно само за пред камерите. В действителност е по-суетен и от жена, обсъждат го в средите.

"Личи си, че все едно валяк е минал през челото му. Годинките си казват думата, а още повече и когато се опитваш да прикриеш несъвършенствата си", обсъждат по социалните мрежи изявата му.

За разлика от него, нежната му половинка от "Каризма" Галя Курдова не изпъква с видими козметични интервенции, пише "Хотнюз". "Очевидно е с по-добри гени и годините при нея не изпъкват чак толкова. Затова и са си сменили ролите в ходенето по клиники по естетична медецина", коментират още.

Сподели:
Бомба x
ВЯРА: Тези трима апостоли проповядвали неуморно християнството и загинали като мъченици ВЯРА: Тези трима апостоли проповядвали неуморно християнството и загинали като мъченици
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Предложеният от ГЕРБ за премиер Даниел Митов с първи думи преди старта на Народното събрание (НА ЖИВО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Предложеният от ГЕРБ за премиер Даниел Митов с първи думи преди старта на Народното събрание (НА ЖИВО)
ново
Днес: 66
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това