ГОРЕЩО
Гроздан Караджов: Правителството беше много добър екип - заварихме отчаяна ситуация, закъсали реформи и затова работихме усилено
ОТГОВОРЪТ Е МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ: Върна ли Радев услугата на ПП за лозунга "С вас сме, г-н Президент", като ги изпра за скандала "Ала-бала с президента"
ИТН хвана на къс пас Асен и Денков за охраната на Пеевски, а Кики - за вечерята с Лена в Солун
В какъв контекст свършват приказките и започват ШАМАРИТЕ И ЮМРУЦИТЕ?! Надежда Йорданова от разградската самодейна полит-група на олигарха Иво Прокопиев е толкова безпомощна, че...(ВИДЕО)
Чичо Румен се уплаши, дръпна ръчната на партийния проект
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Необходими продукти: 500 г спанак, 1 пакет кайма, 2 моркова, 1 глава лук, 2 шепи фиде, 200 мл олио, 1 с.л. червен пипер, зеленчукова подправка.
препоръчано
Начин на приготвяне: Напълнете дълбока тенджера с вода и я сложете да заври. Добавете 2 с.л. зеленчукова подправка и оставете да поври 3-4 минути. Надробете каймата на малки парченца и ги пуснете да се варят 5-6 минути. В загрято олио сложете червения пипер, запържете и смесете с останалите продукти. Сложете спанака и фидето и оставете ястието да поври още 5-6 минути.
Няколко начина за изсушаване на плодове и зеленчуци
1804311
на 02.02.2023
Забравете за бурканите и варенето - ето как се съхраняват печени чушки за зимата
1303054
на 10.11.2022
Кои кестени стават за ядене и кои не?
669904
на 13.10.2022
Баница със сирене и праз
1522932
на 04.10.2021


