ГОРЕЩО
Александър Йорданов с УДАРНО РАЗКРИТИЕ: Новата зам-шефка на НАТО не е македонка, а българка - прабаба й е получавала пенсия от Царство България
РАЗКРИТИЕ НА ПИК! Елисавета Белобрадова подала сигнал срещу онанист пред столично училище - гледала го пет минути, готова е да го разпознае по... половия член (ДОКУМЕНТ/18+)
Нидал Алгафари пред ПИК TV: Единственият възможен вариант е Атанасов председател на НС, а Борисов премиер. ППДБ е време да се примирят, че Пеевски е фактор в политиката (ВИДЕО)
ВРЪТНА СЕ: Съветник на Денков и герой от разработката "Градинарят" цъфна до генерал от КГБ, Митрофанова и руския митрополит Антоний (СНИМКА)
Тежки моменти за ППДБ! Коалицията се тресе заради офертата на Борисов
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
От Людмила Христова, София
препоръчано
Необходими продукти:
10-12 млади лозови листа
2 малки тиквички или 1 голяма
1 глава лук
сол и черен пипер на вкус
5-6 с.л. олио (зехтин)
по няколко стръка джоджен и маточина
Начин на
приготвяне:
Лукът и лозовите листа се нарязват на ситно, заливат се с 2 л гореща вода, добавя се олиото (зехтинът) и супата се вари 10-15 мин. Добавят се тиквичките, нарязани на кубчета, сол и черен пипер на вкус и се вари още около 30 мин. Накрая се добавят джодженът и маточината и супата се вари още 10 минути. Става много лека и вкусна супа. По желание може да се застрои с яйце и кисело мляко.
Сладкиш със сини сливи
382388
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
323240
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
91663
на 26.02.2019
Джолан в питка
140796
на 05.06.2018