ГОРЕЩО
Виктор Димчев С ЕКШЪН АНАЛИЗ за ПИК TV: ГЕРБ и ДПС-Ново начало ще бъдат значим фактор и при следващи избори. ППДБ ще трябва да работят с тях (ВИДЕО)
ШАШ И ПАНИКА: Голямо шубе подгони ПП, Денков кандърдисва Радев да не скача на избори
СЕНЗАЦИОННА ВЕРСИЯ! Оставката на правителството спря създаването на протестна партия, която да служи като патерица на ППДБ и Румен Радев
БЕЗ ПАНИКА: Спират 6-и блок на АЕЦ "Козлодуй" за отстраняване на дефект
ПОЛИТИЧЕСКА ВЪРТЕЛЕЖКА: Радев започва консултации, първи в понеделник идват ГЕРБ и ППДБ
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
От Людмила Христова, София
препоръчано
Необходими продукти:
10-12 млади лозови листа
2 малки тиквички или 1 голяма
1 глава лук
сол и черен пипер на вкус
5-6 с.л. олио (зехтин)
по няколко стръка джоджен и маточина
Начин на
приготвяне:
Лукът и лозовите листа се нарязват на ситно, заливат се с 2 л гореща вода, добавя се олиото (зехтинът) и супата се вари 10-15 мин. Добавят се тиквичките, нарязани на кубчета, сол и черен пипер на вкус и се вари още около 30 мин. Накрая се добавят джодженът и маточината и супата се вари още 10 минути. Става много лека и вкусна супа. По желание може да се застрои с яйце и кисело мляко.
Сладкиш със сини сливи
410865
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
335987
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
97309
на 26.02.2019
Джолан в питка
147665
на 05.06.2018


