СУПЕР ЕКШЪН В ПИК! Ченге от София и бандата му обират магазини в "Люлин"! Арестуват ги след зрелищно преследване насред столицата!

ЧАС ПИК

СУПЕР ЕКШЪН В ПИК! Ченге от София и бандата му обират магазини в "Люлин"! Арестуват ги след зрелищно преследване насред столицата!

112181
на 03.05.2016
СУПЕР ЕКШЪН В ПИК! Ченге от София и бандата му обират магазини в Люлин! Арестуват ги след зрелищно преследване насред столицата!
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Супер екшън в София в нощта на 1 срещу 2 май!

препоръчано

Трима във "Форд" обират денонощен магазин за цигари и алкохол в квартал "Люлин". Размахват оръжие и отнасят цялата стока. Пострадалият продавач веднага звъни на 112 и на мястото на инцидента пристигат три патрулки от столичното 9 РПУ.

Униформените влизат по следите на "Форда" и започват да го преследват. Единият от бандитите успява да скочи в движение и се изпарява. Ченгетата все пак закопчават останалите двама. При ареста един от тях размахва полицейска карта - оказва се, че е служителят на столичния КАТ Веселин Асенов (на снимката).

В багажника на форда полицаите откриват цялата заграбена плячка от денонощния магазин - няколко чувала с цигари и алкохол. Асенов е задържан за 72 часа.

Оказва се, че той работи в полицията само от година, като преди това е служил в СОТ. Назначават го по неясни причини, въпреки неколкократни сигнали, че поддържа връзки с криминалния контингент. При обиск в дома на полицая е открито неразрешено от закона количество боеприпаси. Подозира се, че ченгето е участвало и в други обири. 

Спътникът на Асенов от форда, с когото са извършили кражбата, имал рекордните 37 регистрации за обири и други престъпления.

Куриозното е, че пак в нощта срещу 2 май същата банда е пробвала да обере и магазин "Т-Маркет" в столичния квартал "Връбница".

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 май - Близнаците да си наложат спокойствие, Козирозите да се пазят от скандал с брачната половинка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 май - Близнаците да си наложат спокойствие, Козирозите да се пазят от скандал с брачната половинка
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК! Слави събра 1000 души на среща в Пловдив (ВИДЕО/СНИМКИ) ПЪРВО В ПИК! Слави събра 1000 души на среща в Пловдив (ВИДЕО/СНИМКИ)
ново
Днес: 61
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК